Hava Durumu

Erdoğan, Babacan ve Davutoğlu'ndan sözlü düello !..

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan dün gerçekleştirilen Ak Parti Grup Toplantısında, Babacan ve Davutoğlu'nu sert sözlerle eleştirmişti.

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 10:49
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 10:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Erdoğan, Babacan ve Davutoğlu'ndan sözlü düello !..

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın; "15 yıl yanımda kaldı demek ki hiç bir şey öğrenememiş, sen git  bebek bezi satmaya devam et" dediği Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan'dan yanıt geldi. 

Babacan: Özür dileyin

Deva Partisi Genel Başkanı Ali Babacan, Cumhurbaşkanı Erdoğan'a verdiği cevapta şunları söyledi; "Sayın Erdoğan 28 Şubat zihniyetinin temsilcileri Bahçeli ve Perinçek'i bu millete mahkum ettiğiniz için özür dilemelisiniz. Milyonları adaletsizliğe ve yoksulluğa mahkum ettiğiniz için özür dilemezsiniz.Sözlerim çarpıtılıyor 2002 - 2014 yıllarında olduğu gibi Türkiye'nin yıldızını parlatmaya hazırız" 

Erdoğan, Ali Babacan'ın ardından Ahmet Davutoğlu'na yönelik eleştirilerinin odağında İstanbul Şehir Üniversitesi vardı. Erdoğan tahsisi yapılan üniversitenin Davutoğlu başbakanlığı döneminde mülk haline getirildiğini söylemişti. 

Davutoğlu: İstediğin kanalda açık oturuma çıkalım

Cumhurbaşkanı Erdoğan'a sosyal medya hesapları üzerinden yanıt veren Gelecek Partisi Genel Başkanı Ahmet Davutoğlu, Erdoğan'ı yüzleşmeye davet etti. Davutoğlu: "İsteğin kanalda açık oturuma çıkalım. Kamu malına uzanan el benim elim olsa bile kesmeliydin. Ben olsam keserdim. Bekledin. Çünkü meselelere siyasi rant açısından baktın. Şimdi sana üç çağrıda bulunuyorum. Kimin izah edemediği mal varlığı varsa fonda bekletilsin. İsteğin kanalda açık oturuma çıkalım. Soruşturma komisyonu kurulsun mal varlıkları araştırılsın." dedi. 

Ahmet Davutoğlu ve Ali Babacan uzun yıllar Ak Parti'de yer almış, her iki isim de kendi partilerini kurarak yollarına ayırmışlardı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.