Hava Durumu

#Sondakika

Medya Haber - Haberler, Son Dakika ve Gündem Gelişmeleri, Sağlık, Ekonomi, Siyaset, Yerel, Ulusal ve Global Anlık Haberler - Sondakika haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Sondakika haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti Haber

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu hayatını kaybetti

Usta oyuncu Kayhan Yıldızoğlu İstanbul'da yaşamını yitirdi. Usta oyuncunun kızı Sibel Aybar, "Ölüm nedeni yaşlılığa bağlı. Cenazemiz pazartesi günü öğlen namazında Levent'ten kaldırılacak. Babamın isteği doğrultusunda annesinin yanına Feriköy'e defnedilecek" dedi. KAYHAN YILDIZOĞLU KİMDİR? Kayhan Yıldızoğlu, 26 Aralık 1936 tarihinde İstanbul Yeşilköy'de doğdu.. Babası Rahmi Bey Çerkez asıllı bir Ziraat Mühendisi, annesi Giritli bir öğretmen. 1952'de babası bakanlıkta müsteşarlık için Ankara'ya tayin oldu, ve Ankara'ya taşındı. Böylece liseyi Kavaklıdere'deki lisede okudu. Liseden sonra ailesinin isteğiyle hukuk fakültesinde okudu ama 3. sınıfa geldiğinde okulu bıraktı. Askerliğini 1957'de İstanbul'da yedek subay olarak yaptıktan sonra iz komiseri oldu. Burada tanıştığı Türkan Suner hanım ile evlendi. Bu evlilikten iki de kızı oldu. Ama birkaç yıl sonra boşandı. Ayrılığın ardından Şener Şen'le birlikte Cihangir'de bir evde üç buçuk sene geçirdi. Tiyatrocu Muhsin Ertuğrulile kendi iş yerinde tesadüfen tanıştı ve seçmelere davet edildi, seçmeler neticesinde İstanbul Şehir Tiyatrosu'nda 20 yılını geçirdi tiyatroda. Kayhan Yıldızoğlu'nun oynadığı bazı dizi ve filmler 2015 - Kurtlar Vadisi Pusu (Yüce Majeste) 2015 - Köstebekgiller: Perili Orman (Nadir Badem) 2014 - Küçük Ağa 2. sezon (Burhan Dede) 2013 - Öyle Sevdim ki Seni (Arif Usta) 2013 - Ali Ayşe'yi Seviyor (Kayhan) 2012 - Evim Sensin 2008 - 2011 - Akasya Durağı 2006 - Selena 2008 - Görgüsüzler 2006 - Sevda Çiçeğ i2006 - Unutulmayanlar 2006 - Kabuslar Evi: Gece Gelen Arkadaşlar

Niğdeli TikTok yayıncısı kadından akılalmaz savunma: 'Ben Alevi miyim? Gavur muyum?' Haber

Niğdeli TikTok yayıncısı kadından akılalmaz savunma: 'Ben Alevi miyim? Gavur muyum?'

İnsanlardan beğeni, para ve hit kazanmak için birçok kullanıcı tarafından yayınların yapıldığı TikTok isimli sosyal medya platformunda geçtiğimiz gün akılalmaz bir olay yaşanadı. Karagülofficial kullanıcı ismiyle platformda yayın yapan M.C. isimli bir kadın, kullanıcıların kendisine yayın yaptığı esnada ''Çocuklarına kim bakıyor? Sürekli yayın yapıyorsun? TikTok yüzünden çocuklarının bakımını aksatıyorsun'' gibi soru ve eleştirilerin gelmesinin ardından akıllara ziyan bir açıklama yaparak cevap verdi. Yayın esnasında gelen eleştirilere ''Ben Alevi miyim? Ben gavur muyum ya? Tabi ki çocuklarıma bakıyorum ben'' diyerek cevap verdi. Yayını izleyen kişiler ise bu ifadelerin üzerine ''Alevi ne alaka?'' diye sorduğunda M.C. ''Alevi bizde gavur demek, burada Alevi'ye kötü gözle bakıyorlar'' diyerek kendini savundu.  TEPKİ ÇEKEN AÇIKLAMANIN ARDINDAN SAVCILIK HAREKE GEÇTİ Karagülofficial kullanıcı ismiyle TikTok'ta yayın yapan M.C.'nin bu söylemlerinin sosyal medyada hızla yayılmasının ve şikayetlerin ardından Niğde Cumhuriyet Savcılığı harekete geçti. Yapılan araştırma sonucu M.C.'nin Niğde Merkez'e bağlı Ağcaşar köyünde ikamet ettiği belirlendi. Yaşanan olay sonrası M.C. hakkında ''Halkın bir kesiminin benimsediği dini değerleri alenen aşağılama'' suçundan Niğde Cumhuriyet Savcılığı tarafından işlem yapıldı.  NİĞDE VALİLİĞİNDEN AÇIKLAMA Yaşanan olayın sosyal medyada yankı getirmesiyle açıklama yapan Niğde Valiliği: ''İlimiz Merkez Ağcaşar köyünde ikamet eden M.C. isimli şahıs bir sosyal medya platformundan yapmış olduğu canlı yayın esnasında ''Ben Alevi miyim Ben gavur muyum ya Alevi bizde gavur demek'' şeklinde söylemlerde bulunmuştur. Ayrılıkçı paylaşımı ülke genelinde birçok tarafından tepki çekmiş ve sosyal medya üzerinden paylaşılmıştır. Olay ilgili olarak TCK216/3 maddesinde düzenlenen '' Halkın Bir Kesiminin Benimsediği Dini Değerleri Alenen Aşağılama'' suçundan Niğde Cumhuriyet Savcılığınca şahıs hakkında yasal işlem başlatılmıştır.'' ifadelerine yer verdi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.