Hava Durumu

#Akparti

Medya Haber - Haberler, Son Dakika ve Gündem Gelişmeleri, Sağlık, Ekonomi, Siyaset, Yerel, Ulusal ve Global Anlık Haberler - Akparti haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Akparti haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Anavatan Partisi, Niğde'de Emrah Özdemir'i destekleyecek Haber

Anavatan Partisi, Niğde'de Emrah Özdemir'i destekleyecek

Anavatan Partisi Niğde İl Başkanı Mustafa Erkul ve teşkilat mensupları, Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i Mavi Köşk Düğün Salonunda ağırladı. İl Başkanı Erkul, geniş katılımla gerçekleştirilen toplantıda, 31 Mart Yerel Seçimlerinde Niğde Belediye Başkanı ve AK Parti Niğde Belediye Başkan Adayı Emrah Özdemir’i destekleme kararı aldıklarını açıkladı. Belediye Başkanı Emrah Özdemir’in 5 yıl içinde Niğde’ye önemli hizmetler kazandırdığını, yeni dönemde de şehrin her yönüyle gelişmesine, kalkınmasına ve büyümesine olanak sağlayacak projeler açıkladığını anımsatan Anavatan Partisi İl Başkanı Mustafa Erkul, “Teşkilatlarımızla yaptığımız değerlendirmede, şehrimizin geleceği açısından, en doğru kararın Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i destekleme kararı olduğunu değerlendirdik. 31 Mart’ta AK Parti Belediye Başkan Adayımız Emrah Özdemir’i destekleyeceğiz” dedi. HERKESE EŞİT MESAFEDE OLMAYA DEVAM EDECEĞİZ Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir de seçimlerde kendisini destekleyeceklerini açıklayan Anavatan Partisi Niğde İl Başkanı Mustafa Erkul ve tüm teşkilat mensuplarına teşekkür etti. 2019 yılında yapılan seçimi kazandıktan sonra göreve gelir gelmez parti rozetini çıkartarak, toplumun tüm kesimlerine eşit mesafede hizmet politikaları ürettiklerini ifade eden Belediye Başkanı Emrah Özdemir, “5 yıl boyunda hiç kimsenin, hiçbir kesimin siyasi görüşüne, fikir ve düşüncesine bakmaksızın herkese aynı yakınlıkta olduk. Hizmetlerimizi, projelerimizi Niğde’yi bir bütün olacak şekilde ele alarak hayata geçirdik. Projeleri hayata geçirirken yine siyasi görüşlerine bakmaksızın, vatandaşlarımızın taleplerini, önceliklerini değerlendirerek hizmet ürettik. Yeni dönemde de toplumumuzun tüm kesimlerine yine aynı mesafede olacağız ve Niğde’mize en iyi hizmetleri sunmak için gece gündüz demeden çalışmaya devam edeceğiz” şeklinde konuştu. Anavatan Partisi Niğde İl Başkanı Mustafa Erkul ve teşkilat mensuplarının, yerel seçimlerde Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir’i destekleme kararlarını açıkladıkları toplantıya AK Parti Niğde il Başkanı Mustafa Özdemir, Gençlik Kolları Başkanı Onur Olça, Anavatan Partisi il ve ilçe yöneticileri ile parti üyeleri de katıldı.

AK Parti'nin Niğde adayı belli oluyor! Haber

AK Parti'nin Niğde adayı belli oluyor!

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, yaptığı açıklamada geçtiğimiz pazar günü İstanbul merkezli olarak bazı büyükşehirlerle illerin açıklamalarını yaptıklarını hatırlatarak, pazar günü de Ankara merkezli olarak büyükşehirlerin ve kalan diğer illerin adaylarının açıklanacağını duyurdu. Erdoğan açıklamasında; "Şu anda ön açıklamaları arkadaşlarımız yapıyor. Pazara yetiştirmeye gayret ediyoruz. Pazar günü inşallah Ankara merkezli olarak büyük ihtimalle ATO Kongre Salonu'nda bu toplantımızı yapıp yine büyükşehirlerle kalan illerimizin açıklamasını yapacağız." dedi. CHP, MHP, İYİ PARTİ VE DEVA'NIN ADAYI BELLİ OLDU Adayların belli olma süreci devam ederken Niğde'de CHP, MHP, İYİ Parti ve DEVA Partisi'nin adayları geçtiğimiz günlerde belli olmuş, gözler AK Parti'ye çevrilmişti. Cumhurbaşkanı Erdoğan tarafından yapılan açıklamada ise pazartesi günü yapılması beklenilen toplatının, pazar günü yapılacağı ve kalan adayların açıklanacağı belirtildi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin Hulusi Özen'i, Milliyetçi Hareket Partisi'nin Hamdi Doğan'ı, İYİ Parti'nin Naim Erem'i, DEVA Partisi'nin ise Ümit Güngör'ü aday gösterdiği Niğde'de gözler, AK Parti'nin açıklayacağı karara çevrildi. Mevcut durumda AK Parti'nin aday adayları ise Devlet Kılıç, Mustafa Tokgöz ve Faruk Akdoğan. Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir ise herhangi bir resmi açıklama yapmasa da, yeniden adaylık için güçlü isimlerden birisi olduğu toplumda karşılık buluyor. Aday adaylarından Faruk Akdoğan ise 2009'dan 2017'ye kadar AK Parti Niğde Belediye Başkanı olarak görev yapmış, görev süresi dolmadan istifa etmişti. Akdoğan, uzun süredir uzak kaldığı siyaset meydanına 31 Mart 2024'te yapılacak yerel seçimler için 22 Kasım 2023'te aday adaylığı başvurusu yaparak, geri dönmüştü.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.