Hava Durumu

Bakan duyurdu! 1273 personel alınacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) kadrosuna 1273 sözleşmeli personel alınacağını duyurdu.

Haber Giriş Tarihi: 09.01.2023 15:28
Haber Güncellenme Tarihi: 09.01.2023 15:28
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Bakan duyurdu! 1273 personel alınacak

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımında önümüzdeki günlerde Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü'nün (DSİ) taşra ve köylerde istihdam edilmek üzere 1273 personel alımı gerçekleştireceğini duyurdu. Bakan Kirişçi paylaşımında şu ifadelere yer verdi: "Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğümüzün gücüne güç katacak mesai arkadaşlarımızı sabırsızlıkla bekliyoruz. Hayırlı, uğurlu olsun." 

Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü 1273 personel alımına ilişkin aranan şartları henüz açıklamadı ancak önceki alımlarda adaylarda aranan şartlar ''Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Kamu haklarından mahrum olmamak, Görevini yerine getirmesine engel olabilecek herhangi bir sağlık sorunu olmamak,Yapılacak güvenlik soruşturması ve arşiv araştırmasından olumlu sonuç alabilmek, En az İlkokul mezunu olmak, İlan tarihi olan 24/10/2022 tarihi itibariyle en fazla 35 yaşında olmak. (24/10/1987 tarihinden sonra doğmuş olmak), Askerliğini yapmış veya askerlikle ilgisi olmamak, Alım yapılacak meslekte ilgili sertifikaya ve bilgiye sahip olmak.'' şeklindeydi.

Başvuru tarihleri ise Devlet Su İşleri Genel Müdürlüğü (DSİ) tarafından henüz açıklanmadı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.