Hava Durumu

Uysal ve Özdağ atışması sürüyor

Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'dan birbirine sert sözler.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2023 12:57
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2023 12:57
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Uysal ve Özdağ atışması sürüyor

Twitter'da birbirine giren Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın birbirleri için kullandıkları sözler sosyal medyada gündem oldu. 

Sivri dilli lider Özdağ, Uysal için şu ifadeleri kullanmıştı; 

“Sizi ‘Tarikat ve cemaatleri devletten çıkaracağız’ demekten alıkoyan nedir? Saidi Nursi denilen adamın müritlerinden biri olan ortağınız Demokrat Parti Başkanı Gültekin Uysal mı? Türkçe Olimpiyatları’nda boy gösterip cemaatlerin devlete el koymasına göz yuman, işbirliği yapan diğer ortaklarınız Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu mu? Çıkın Türkiye'yi ne kadar sevdiğinizi açıklayın.”

Uysal çok sert cevap verdi, ardından paylaşımı sildi 

“Çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile bir ömür boyu alnından, aklından ve ruhundan silemeyeceğin ‘bir darbecinin çocuğu olma’ travması ve insiyakla zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma iftiralar atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim.”

Demokrat Parti'yi TBMM'de tek başına temsil eden Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da tartışmaya dahil oldu. Enginyurt; 

“DP Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal için Saidi Nursi’nin müridi diyen, kimin müridi olduğu belli olmayan Ümit Özdağ, Gültekin Uysal adamlığının zekatını verse sana 40 yıl yeter. Erdoğan’a ve Bahçeliye gelince kuzu gibisin. Millet İttifakı’na serçelik yapıyorsun. Yazıklar olsun.”

Yeni tweet atan Gültekin Uysal, özür dileyerek şu ifadeleri kullandı:

“Hakaret, tahrik ve iftirayı meslek edinmiş, neye ve kime hizmet ettiği malum Ümit Özdağ tarafından zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma kasıtlı saldırılarına karşı kastımı aşan çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum.”

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.