Hava Durumu

#Ümitözdağ

Medya Haber - Haberler, Son Dakika ve Gündem Gelişmeleri, Sağlık, Ekonomi, Siyaset, Yerel, Ulusal ve Global Anlık Haberler - Ümitözdağ haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Ümitözdağ haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Uysal ve Özdağ atışması sürüyor Haber

Uysal ve Özdağ atışması sürüyor

Twitter'da birbirine giren Demokrat Parti Genel Başkanı Gültekin Uysal ile Zafer Partisi Genel Başkanı Ümit Özdağ'ın birbirleri için kullandıkları sözler sosyal medyada gündem oldu.  Sivri dilli lider Özdağ, Uysal için şu ifadeleri kullanmıştı;  “Sizi ‘Tarikat ve cemaatleri devletten çıkaracağız’ demekten alıkoyan nedir? Saidi Nursi denilen adamın müritlerinden biri olan ortağınız Demokrat Parti Başkanı Gültekin Uysal mı? Türkçe Olimpiyatları’nda boy gösterip cemaatlerin devlete el koymasına göz yuman, işbirliği yapan diğer ortaklarınız Ali Babacan ve Ahmet Davutoğlu mu? Çıkın Türkiye'yi ne kadar sevdiğinizi açıklayın.” Uysal çok sert cevap verdi, ardından paylaşımı sildi  “Çocukluğunda tecavüze uğramış çocuk psikolojisi ile bir ömür boyu alnından, aklından ve ruhundan silemeyeceğin ‘bir darbecinin çocuğu olma’ travması ve insiyakla zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma iftiralar atıyorsun. Şimdi sana anladığın dille cevap veriyorum; şerefli insanlar iftira atmaz! Yoklukla malul iftiranı sana yedireceğim.” Demokrat Parti'yi TBMM'de tek başına temsil eden Demokrat Parti Ordu Milletvekili Cemal Enginyurt da tartışmaya dahil oldu. Enginyurt;  “DP Genel Başkanı Sayın Gültekin Uysal için Saidi Nursi’nin müridi diyen, kimin müridi olduğu belli olmayan Ümit Özdağ, Gültekin Uysal adamlığının zekatını verse sana 40 yıl yeter. Erdoğan’a ve Bahçeliye gelince kuzu gibisin. Millet İttifakı’na serçelik yapıyorsun. Yazıklar olsun.” Yeni tweet atan Gültekin Uysal, özür dileyerek şu ifadeleri kullandı: “Hakaret, tahrik ve iftirayı meslek edinmiş, neye ve kime hizmet ettiği malum Ümit Özdağ tarafından zaman zaman Demokrat Parti ve şahsıma kasıtlı saldırılarına karşı kastımı aşan çok yanlış bir örnek üzerinden cevap verdiğimden kamuoyuna üzgün olduğumu ve özrümü beyan ediyorum.”

Oğuzhan Uğur neden bu kadar izleniyor !.. Haber

Oğuzhan Uğur neden bu kadar izleniyor !..

Siyasilerin ağırlandığı programda bir çok ünlü isim gazeteci ve öğrencilerin sorularını yanıtladı.  Programa siyasi kanattan Ümit Özdağ, Ömer Faruk Gergerlioğlu, Muharrem İnce, Cem Uzan, Ahmet Davutoğlu, Metin Külünk, Barış Atay katıldı. Siyasilerin yanı sıra gazetecilerinden oluşan bir bölüm de yayınlandı. Sosyal medya yasası ile ilgili olarak yapılan programa, Uğur Dündar, Okan Bayülgen, Cüneyt Özdemir şarkıcı Haluk Levent gibi isimler katıldı.  Babala Tv Youtube kanalından yapılan program 3 milyon 800 bini aşkın takipçisiyle milyonlarca kişiye erişiyor.  Oğuzhan Uğur yakın zamanda; İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu ve Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı ağırlayacak.  Akdeniz Üniversitesi Güzel Sanatlar Bölümü mezunu Oğuzhan Uğur 1984 Ankara doğumlu. Oğuzhan Uğur'un babası emekli Albay Hasan Attila Uğur'dur.  Babala Tv ekibi..  Ama ben uyarmıştım… Castin Bibır’ın da dediği gibi “Never say never” =) M.A.M. pic.twitter.com/ieEFuFHEED — Oğuzhan Uğur (@OguzhanUgur) November 24, 2022 Barış Atay ve Abdüllatif Şener konuğumuz oluyor. Başvurular için takipte kalınız. ???? @BabalaTv pic.twitter.com/BgjYGqSNns — Oğuzhan Uğur (@OguzhanUgur) December 20, 2022 Haydi bakalıııım =) @mansuryavas06 pic.twitter.com/WL9BIMMHpM — Oğuzhan Uğur (@OguzhanUgur) January 13, 2023 Ocak programımız güncellendi. Sn. Ekrem İmamoğlu da yakında konuğumuz oluyor. Katılım başvuruları için takipte kalınız. ???? @BabalaTv pic.twitter.com/QonrFJL5eA — Oğuzhan Uğur (@OguzhanUgur) December 27, 2022

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.