Hava Durumu

NÖHÜ Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete girdi !. 

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesi, Ağız ve Diş Sağlığı Uygulama ve Araştırma Merkezi hizmete girdi. 

Haber Giriş Tarihi: 25.01.2023 17:05
Haber Güncellenme Tarihi: 26.01.2023 13:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
NÖHÜ Ağız ve Diş Sağlığı Merkezi hizmete girdi !. 

2022 yılında 31 öğrenciyle eğitim öğretime başlayan Diş Hekimliği Fakültesi hasta almaya başladı. Şehrimizde önemli bir sağlık hizmeti verecek olan ağız ve diş sağlığı merkezinden online randevu da alınabiliyor. 
8 poliklinik, 60 ünite, 2 lokal müdahale odası, 4 röntgen cihazı ile hizmete başlayan NÖHÜ Diş Hekimliği Fakültesi 3. basamak yani; kendi alanında uzmanlaşmış kişilerin bulunduğu ve ileri teknolojilerin kullanıldığı sağlık kurumu olarak faaliyet gösterecek. 
Ayrıca Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Diş Hekimliği Fakültesinde; ağız ve diş sağlığı tedavisinde kullanılan operasyon mikroskobu, sıcak dolum cihazı, loop, irrigasyon cihazı, ağız içi tarayıcı ve renk analiz sistemi gibi ileri seviye teknolojik donanımlar da mevcut. 
Rektör Uslu: Daha da iyi olacağız 
Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Hasan Uslu; yaptığı açıklamalarında; "Üniversitemiz Diş Hekimliği Hastanemiz Büyük Emekler Sonrasında Şimdilik 10 ünite 3 Poliklinik ile 3. Basamak Hizmet vermeye başladı. Niğdemizden Online olarak üniversitemiz web sayfasından randevu alabiliyor. Tam Kapasite ile ilerleyen zamanlarda çok daha iyi olacağız. Hayırlı olsun" dedi. 
Online randevu sistemi faaliyete girdi 
NÖHÜ Diş Hekimliği Fakültesinde tedavi olmak isteyenler üniversite sayfasından randevu da alabiliyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.