Hava Durumu

Niğde’de otomobil TIR’a arkadan çarptı: 2 yaralı

Niğde-Bor yolu arasında otomobil TIR’a arkadan çarptı. Meydana gelen kazada, 2 kişi yaralandı.

Haber Giriş Tarihi: 29.02.2024 20:49
Haber Güncellenme Tarihi: 29.02.2024 21:42
Kaynak: Mustafa Altıner
https://www.medyahabersitesi.com
Niğde’de otomobil TIR’a arkadan çarptı: 2 yaralı

Niğde-Bor yolunda trafik kazası meydana geldi. Kazada 2 kişi hafif yaralandı. 
Öğrenilen bilgiye göre, Niğde-Bor yolu arasında hız limiti üstünde seyir halinde olan otomobil, yola çıkan yayalara çarpmamak için önündeki 06 BGZ 265 plakalı TIR'a arkadan çarptı. Meydana gelen kazada otomobilde bulunan 2 kişi hafif yaralandı. Çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine sağlık ve polis ekipleri sevk edildi. 

2023 YILINDA AYNI YOLDA 20 KAZA!

Vatandaşların sürekli şikayet ettiği Niğde OSB ve Bor arasındaki yol, trafik kazalarına sahne olmaya devam ediyor. 2023 yılında içlerinde ölümlü kazalarında olduğu 20 trafik kazasının meydana geldiği yolda, yetkililer tarafından henüz hiçbir önlem alınmış değil. Gece gündüz demeden aşırı hız yapılan yolda, yaya ve sürücülerin can ve mal güvenliği risk altında olmaya devam ediyor. 

BOR TARAFINDA EDS YOK!

Niğde Derbent Kavşağı ile Koyunlu Kavşağına kadar EDS'lerin bulunduğu yolda, Koyunlu Kavşağından Bor'a kadar herhangi bir EDS yok. EDS sisteminin olduğu bölümde ise kaza oranlarında düşüş olduğu, sürücülerin hız limitlerine uygun araç kullandığı belirtiliyor. 2023 yılında 20 kazanın yaşandığı yolda, Bor Belediyesi ve Bor İlçe Emniyet Müdürlüğü tarafından neden EDS kurulmadığı ise bilinmiyor. 
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.