Hava Durumu

Ev ve işyerlerine dadanan hırsızlar Asayiş ekiplerince yakalandı !.

Niğde Asayiş Şube Müdürlüğü ekiplerince hırsızlıkla mücadele etkin şekilde devam ediyor.

Haber Giriş Tarihi: 01.02.2023 10:13
Haber Güncellenme Tarihi: 01.02.2023 10:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Ev ve işyerlerine dadanan hırsızlar Asayiş ekiplerince yakalandı !.

Mal varlığına karşı işlenen suçlarla mücadele kapsamında ilimiz merkezinde çeşitli tarihlerde meydana gelen hırsızlık olayları ile ilgili Niğde Asayiş Şube Müdürlüğünce yapılan çalışmalarda;

•    On iki farklı Evden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 20 (yirmi) şahıs yakalandı. Yakalanan şahıslardan 7’si çıkarıldıkları adli makamlarca tutuklandı ve suça konu motosiklet, matkap ve kalorifer petekleri sahiplerine teslim edildi. 
•    Beş farklı İşyerinden Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdiği tespit edilen 8 (sekiz) şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılmış ve suça konu hızar makinesi sahibine teslim edildi.  
•    Dört farklı Otodan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 (dört) şahıs yakalandı. Bu şahıslardan 1’i çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı ve suça konu kol saati ile usb kablosu sahibine teslim edildi. 
•    Üç farklı Açıktan Hırsızlık olayı ile ilgili olarak olayları gerçekleştirdikleri tespit edilen 4 (dört) şahıs yakalandı. Şahıslar hakkında gerekli işlemler yapılarak suça konu malzemeler Motor hızarı, çuvallar içerisinde Pvc malzemesi sahiplerine teslim edildi. 
•    İki farklı Suç Eşyasının Satın Alınması veya Kabul Edilmesi olayı ile ilgili 2 (iki) şüpheli şahıs yakalanarak haklarında gerekli işlemler yapılarak suça konu ses sistemi sahibine teslim edildi. 
•    Bisiklet Hırsızlığı olayı ile ilgili olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (bir) şüpheli şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapıldı ve suça konu bisiklet sahibine teslim edildi. 
•    Motosiklet hırsızlığı olayı ile ilgili olarak suça konu motosiklet sahibine teslim edildi. 
•    Oto Hırsızlığı olayı ile ilgili olayı gerçekleştirdiği tespit edilen 1 (bir) şahıs yakalanarak hakkında gerekli işlemler yapıldı suça konu oto bulunarak sahibine teslim edildi. 
•    Hakkında Hırsızlık suçundan aranması bulunan bir şahıs çıkarıldığı adli makamlarca tutuklandı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.