Hava Durumu

Ünlü teknik direktör Terim depremle ilgili konuştu

Basın açıklamasında bulunan ünlü teknik direktör Fatih Terim depremle ilgili çok üzgün olduğunu söyledi.

Haber Giriş Tarihi: 21.02.2023 12:18
Haber Güncellenme Tarihi: 21.02.2023 12:18
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Ünlü teknik direktör Terim depremle ilgili konuştu

Kahramanmaraş merkezli meydana gelen deprem Türkiye’ye asrın felaketini yaşatıyor. Depremden etkilenen iller arasında yer alan Adana ile ilgili Terim üzgün olduğunu ve Adana’daki yakınları ile sürekli irtibat halinde olduğunu söyledi.

Adana doğumlu olan ünlü direktör Fatih Terim’in bir çok akrabası Adana’da yaşıyor. Terim  6 Şubat’ta gerçekleşen Kahramanmaraş merkezli iki büyük depremin  yanı sıra 20 Şubat’ta akşam saatlerinde meydana gelen depremle ilgili İtalyan basınına yaptığı açıklamada “Maalesef hayat böyle, Akdeniz Bölgesi’nde olaydan etkilenen tüm insanlar adına üzülüyorum. Olanlar için çok üzgünüm”  diyerek üzgün olduğunu dile getirdi.

20 Şubat akşam saatlerinde Hatay’ın Defne ilçesinde 6.4  Samandağ ilçesinde ise 5.8 büyüklüğündeki deprem sonrasında Terim İstanbul’da yaşadığını ve depremi çok hissetmediğini belirterek sevdikleri ile sürekli irtibat halinde olduğunu söyledi.

FATİH TERİM KİMDİR?

 4 Eylül 1953’te Adana’da doğdu. Türk teknik direktör ve libero mevkiinde oynamış eski milli futbolcudur. Teknik direktör olarak Galatasaray ile 8 Süper Lig, 3 Türkiye Kupası, 5 Türkiye Süper  Kupası ve 1 UEFA Kupası  şampiyonluğu kazandı. Oyuncu olarak ise 3 Türkiye Kupası ve 1 Türkiye Süper Kupası kazandı. Ayrıca İtalya devleti tarafından verilen "Commendatore” nişanına sahiptir. Şuanda Türkiye Milli Takımını çalıştırıyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.