Hava Durumu

Fenerbahçeli taraftarlar Kayserispor maçına alınmayacak

Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince cumartesi günü oynanacak Kayserispor - Fenerbahçe maçına, Fenerbahçe taraftarları alınmayacak.

Haber Giriş Tarihi: 28.02.2023 13:07
Haber Güncellenme Tarihi: 28.02.2023 13:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Fenerbahçeli taraftarlar Kayserispor maçına alınmayacak

6 Şubat 2023 tarihinde meydana gelen ve tüm Türkiye'de yıkıma sebep olan 7.6 ve 7.7'lik depremnlerin ardından başlayan Süper Lig müsabakalarında karşı karşıya gelen Antalyaspor ve Beşiktaş maçı esnasında Beşiktaş tribünlerinden hükümet istifa sloganları atılmıştı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) lideri Devlet Bahçeli'nin yaşanan olayın ardından Beşiktaş JK üyeliğinden istifa etmesi sonrası siyaset ve spor camiasından birçok açıklama gelmişti. Sosyal medya hesabından yaptığı açıklamada bu tarz girişimlerin önüne geçmek için karşılaşmaların seyircisiz yapılması gerektiğini söyleyen Devlet Bahçeli'nin bu çıkışının ardından, 4 Mart'ta oynanacak Kayserispor ve Fenerbahçe için flaş bir karar açıklandı.

FENERBAHÇE SEYİRCİSİ MAÇA ALINMAYACAK

4 Mart 2023 cumartesi günü oynanacak olan Kayserispor ve Fenerbahçe maçının, Kayseri İl Güvenlik Kurulu kararı gereğince stada Fenerbahçe seyirci alınmadan gerçekleşeceği açıklandı. Fenerbahçe'nin resmi twitter hesabından ise Kulüpler Birliği'nin mesajı paylaşılarak bu süreçte devletimizin ve milletimizin yanındayız, biz sadece sportif faaliyetlerimiz ile konuşulmak istiyoruz mesajı verildi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.