Hava Durumu

Serdar Ortaç'tan acı haber

Ünlü şarkıcı Serdar Ortaç, sağlığının bozulduğunu artık bisiklete bile binemediğini söyledi..

Haber Giriş Tarihi: 19.01.2023 12:52
Haber Güncellenme Tarihi: 19.01.2023 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Serdar Ortaç'tan acı haber

Uzun süredir MS hastalığı ile mücadele eden Serdar Ortaç, sol bacağına inme indiğini söyledi.. Hayatının film olacağını da belirten Ortaç, hayranlarını hem üzdü hem sevindirdi. 

Ünlü popçu Serdar Ortaç'ın hayatı film oluyor 

Ünlü popçu Serdar Ortaç hayatının film olacağını söyledi ancak filmin yayın tarihi henüz net değil. Ünlü bir oyuncunun kendisini canlandıracağını söyleyen Ortaç, şöhret olmadan önceki yaşamının da belgesel film yapılacağını belirtti. 

50 yaşındaki Türk şarkıcı ve şarkı sözü yazarı Serdar Ortaç, hayatının film olacağını söyledi. Ortaç: "Kendi filmim yapılıyor şu an. Ancak ben oynamıyorum. Ünlü bir dizi oyuncusu beni canlandıracak. Hayatımı yazdım onlara verdim. Şöhret olduktan sonraki kısmı film yapıyorlar. Öncesini de ilerleyen zamanda belgesel yapacaklarmış." dedi. MS hastalığı ile mücadele eden Serdar Ortaç, çok sevdiği bisikletini süremediğini ve sol ayağına inme indiğini söyledi. 

16 Şubat 1970 İstanbul doğumlu Serdar Ortaç, 1990'lı yıllarda en iyi çıkış yapan ve pop müzikte kuralları değiştiren müzisyen olarak biliniyor. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.