Hava Durumu

Özdemir, Koç aşkı bitiyor mu?

Evlendikleri günden beri magazin gündeminden düşmeyen ünlü çiftin evliliklerinde kara bulutlar dolaştığı iddia ediliyor. Henüz birinci yıllarını doldurmayan çift büyük bir kavga etti ve Demet Özdemir evi terk etti.

Haber Giriş Tarihi: 17.03.2023 11:31
Haber Güncellenme Tarihi: 17.03.2023 11:31
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Özdemir, Koç aşkı bitiyor mu?

Ünlü oyuncu Demet Özdemir, şarkıcı Oğuzhan Koç’un 14 Şubat Sevgililer gününde yaptığı evlilik teklifine evet yanıtını vererek, geçtiğimiz Haziran ayında sade bir törenle nişanlanmış ve ardından, Ağustos ayında görkemli bir düğün ile evlenmişlerdi.

26 Şubat’ta doğum gününü kutlayan Demet Özdemir, doğum günü için İhtiyaç Haritası yararına kampanya başlatmış ve yüklü miktarda bağış toplamıştı. Deprem felaketi nedeniyle doğum günü partisi yapmak istemeyen güzel oyuncuya, yakın arkadaşları küçük bir kutlama organize etti. İddialara göre ; arkadaşlarının evinde gerçekleşen bu küçük kutlamada Oğuzhan Koç, Özdemir’i üzecek davranışlarda bulunmuş.

Tartışmanın büyümesi üzerine Demet Özdemir, eşiyle eve dönmek yerine yakın dostu Saadet Özsırkıntı’nın evine gitmişti. Birkaç gün ayrı kaldıktan sonra pişmanlık duyan Oğuzhan Koç, elinde çiçekle eşinin setine giderek özür dilemiş, bu jest karşısında duygulanan Özdemir de evine geri dönmüş.

Ancak çift, birkaç günlük saadetin ardından yeniden kavga etmiş. Kavga sebeplerinin ne olduğu bilinmemesi ile birlikte Özdemir’in evi yeniden terk ettiği iddia ediliyor.  

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.