Hava Durumu

Oyuncu Deniz Çakır nikah masasına oturuyor

Deniz Çakır uzun zamandır birliktelik yaşadığı Bilgehan Baykal ile evleniyor.

Haber Giriş Tarihi: 07.03.2023 14:46
Haber Güncellenme Tarihi: 07.03.2023 14:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Oyuncu Deniz Çakır nikah masasına oturuyor

Yaprak Dökümü, İffet, Eşkıya Dünyaya Hükümdar Olmaz dizileriye adından ve başarısından söz ettiren Deniz Çakır yaklaşık 1 yıldır birliktelik yaşadığı  Bilgehan Baykal ile bu yaz nikah masasına oturacak. 

İkili gözlerden uzak yaşadığı ilişkisini bu yaz evlilikle taçlandıracak.


DENİZ ÇAKIR KİMDİR?
31 Aralık 1981 yılında Ankara'da doğdu. Ayrancı Anadolu Lisesinden mezun olduktan sonra Hacettepe Üniversitesi Ankara Devlet Konsevatuvarında eğitim gördü. Mezun olduktan sonra  Ankara Radyosu'nda, radyo tiyatrosu yapmış ve radyo reklamı seslendirmiştir. İlk televizyon deneyimini Kadın İsterse dizisinde Alev karakteri ile yaşadı.

Daha sonra  İki Arada Aşk, Yaprak Dökümü,  İffet, Muhteşem Yüzyıl, Eşkiya Dünyaya Hükümdar olma, Vurgun ve Masumiyet adlı projelerde rol aldı. 
2010 yılında Yaprak Dökümü dizisiyle En İyi Yardımcı Aktrist, 2016 yılında Eşkıya Dünyaya Hükümdar olmaz dizisiyle En İyi Kadın Dizi Oyuncusu ödülünü aldı.


BİLGEHAN BAYKAL KİMİDİR?
1975 İstanbul doğumlu olan Bilgehan Baykal, İTÜ Makina Mühendisliği Bölümü'nü bitirdikten sonra sırasıyla University of Maine’de Pre-MBA, İngiltere’de Henley Management School’da MBA ve Marmara Üniversitesi’nde kalkınma iktisadı üzerine yüksek lisans yaptı. 2016 yılında Marmara Üniversitesi'nde Avrupa Birliği iktisadı üzerine doktorasını bitiren Bilgehan Baykal, 20 yılı aşkın süredir bilişim sektöründe hem yerel hem çok uluslu şirketlerde yöneticilik yapmıştır. 2008-2015 yılları arasında Radikal, Birgün, Yeni Harman, Techinside gibi mecralarda köşe yazıları yazan Bilgehan Baykal "Teknik Değişimin Ekonomisi" kitabının yazarları arasındadır. Baykal, TÜSES Vakfı Yönetim Kurulu üyesidir. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.