Hava Durumu

İşte 2023 yılı ünlülerin reklam ücretleri

Ünlüler oyunculuk ve şarkıcılığın yanı sıra reklam filmlerinden de para kazanıyorlar. İşte o ünlülerin reklam ücretleri belli oldu.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2023 11:17
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2023 11:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
İşte 2023 yılı ünlülerin reklam ücretleri

İlk sırayı güzelliği ve sesi ile büyüleyen Ebru Gündeş alıyor. Ünlü şarkıcının reklam ücreti dudak uçuklatıyor. İşte Gündeş’in reklam ücreti  18 milyon TL.

Ebru Gündeşi hemen takip eden isim ise Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti. Özçivit eşiyle beraber oynayacağı reklam filmlerinden tam 18 milyon TL alacak.

Üçüncü sırayı ise Şahmaran dizisiyle  ve dizisindeki iddialı rolüyle gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya alıyor. Sarıkaya oynayacağı reklam filmlerinden 15 milyon TL kazanacak.

Serenayı takip eden isim ise son dönemlerin gözdesi olan Hadise. Mehmet Dinçerler ile boşanmasının ardından aralıksız konser veren ünlü şarkıcı reklam filminde de oynamaya başladı. Hadise oynayacağı reklam filmi için  10 milyon TL istiyor.

Hadise’den sonra beşinci sırayı alan isim ise Kıvanç Tatlıtuğ oldu. 2 çocuk babası olan Kıvanç oyunculuğunun yanı sıra reklam yüzü olmasıyla da tanınıyor. Yakışıklı oyuncu 2023 yılı reklam filmleri için 10 milyon TL istiyor.

Altıncı sırayı alan isim Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı çapkın karakteri ile büyük başarı yakalayan başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir. Yakışıklı oyuncu’nun reklam filmi ücret talebi ise 4’er milyon TL.

Son sırada yer alan isim ise birçok reklam filminde yer almış olan Hande Erçel. Ünlü oyuncu Erçel reklam filmi ücretine zam yaparak 8 milyon TL talep ediyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.