Hava Durumu

#Handeerçel

Medya Haber - Haberler, Son Dakika ve Gündem Gelişmeleri, Sağlık, Ekonomi, Siyaset, Yerel, Ulusal ve Global Anlık Haberler - Handeerçel haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Handeerçel haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

İşte 2023 yılı ünlülerin reklam ücretleri Haber

İşte 2023 yılı ünlülerin reklam ücretleri

İlk sırayı güzelliği ve sesi ile büyüleyen Ebru Gündeş alıyor. Ünlü şarkıcının reklam ücreti dudak uçuklatıyor. İşte Gündeş’in reklam ücreti  18 milyon TL. Ebru Gündeşi hemen takip eden isim ise Fahriye Evcen ve Burak Özçivit çifti. Özçivit eşiyle beraber oynayacağı reklam filmlerinden tam 18 milyon TL alacak. Üçüncü sırayı ise Şahmaran dizisiyle  ve dizisindeki iddialı rolüyle gündemden düşmeyen Serenay Sarıkaya alıyor. Sarıkaya oynayacağı reklam filmlerinden 15 milyon TL kazanacak. Serenayı takip eden isim ise son dönemlerin gözdesi olan Hadise. Mehmet Dinçerler ile boşanmasının ardından aralıksız konser veren ünlü şarkıcı reklam filminde de oynamaya başladı. Hadise oynayacağı reklam filmi için  10 milyon TL istiyor. Hadise’den sonra beşinci sırayı alan isim ise Kıvanç Tatlıtuğ oldu. 2 çocuk babası olan Kıvanç oyunculuğunun yanı sıra reklam yüzü olmasıyla da tanınıyor. Yakışıklı oyuncu 2023 yılı reklam filmleri için 10 milyon TL istiyor. Altıncı sırayı alan isim Yalı Çapkını dizisinde canlandırdığı çapkın karakteri ile büyük başarı yakalayan başrol oyuncusu Mert Ramazan Demir. Yakışıklı oyuncu’nun reklam filmi ücret talebi ise 4’er milyon TL. Son sırada yer alan isim ise birçok reklam filminde yer almış olan Hande Erçel. Ünlü oyuncu Erçel reklam filmi ücretine zam yaparak 8 milyon TL talep ediyor.

Banu Alkan: Ben hala bebeğim Haber

Banu Alkan: Ben hala bebeğim

"Ben hala bebeğim" Hırvatistan doğumlu 64 yaşındaki Yeşilçam güzeli Banu Alkan, "Ben hala bir bebeğim, kendimi büyütmeye devam ediyorum. Kemal bey de bana gerçekten aşık" dedi.  Ensonhaber Magazin Müdürü İlker Koç'a konuşan Banu Alkan kendisiyle ilgili merak edilenleri cevapladı.  "Çocuk sahibi olmak istiyorum" Yeni aşka yelken açtığını belirten Banu Alkan, evlenip çocuk sahibi olmak istediğini belirtti. Kemal bey ile evlenmek istiyorum, kayınvalidem ile de çok iyi anlaşıyorum, diyen afrodit mutlu bir aile kurmak istediğini söyledi. Afrodit Kemal bey için ilk görüşte aşkı onda yaşadığını söyledi.  "Hülya Avşar'dan daha güzelim" Bir dönem aralarında ciddi çekişmenin yaşandığı Hülya Avşar ile ilgili soruları cevaplayan Banu Alkan, "Hülya da çok güzel ama ben ondan daha güzelim" dedi.  "Erdoğan çok zeki birisi, dünya liderleri ile dalga geçiyor" Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında da konuşan Banu Alkan; "Hitabeti çok güçlü, zekasıyla dünya liderleriyle dalga geçiyor." dedi.  "Gögüslerimin dikliğini deniz suyuna bağlıyorum"  Genç kızlara estetik yaptırdıkları için çok üzüldüğünü belirten Banu Alkan, "Seranay Sarıkaya üç kez gögüs ameliyatı olmuş, gerçekten çok üzülüyorum. Benim gögüslerim dikliği deniz suyundan kaynaklanıyor. Bütün mineraller var güzellik deniz suyuyla çok alakalı. Beslenmeme de çok dikkat ederim. Köy yumurtasını köylerden alırım. En iyi bahçeden alırım. Beslenmede doğallık çok önemli" dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.