Hava Durumu

Burcunuzun en sevilmeyen özelliğini hiç merak ettiniz mi?

Her burcun çeşit çeşit birbirinden değişik özellikleri vardır. Kimisinin iç içine sığmazken kimisi ağırkanlıdır. Peki burçların en sevilmeyen özellikleri hangileridir? Burçların bazı özellikleri insana sabır çektirebilir. Peki sizin burcunuzun en sevilmeyen özelliği hangisi? Sizler için derledik…

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2023 12:37
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2023 12:37
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Burcunuzun en sevilmeyen özelliğini hiç merak ettiniz mi?

Koç
Egosunun tatmin edilmesine en çok ihtiyaç duyan burç. Her zaman göz önünde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Aşkta, işte, güçte kısacası her şey de çok  bencil bir burçtur. Karşısındakini kırdığını da en anlamayan burç. Kolay kolay da beğenmez. Asla af dilemez. Onlara kalsa bir kendisi akıllı! Herkese öğütler verir, ukalalık taslar. Önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin. Koç burçları ACELECİ tavırları nedeniyle zaman zaman pişmanlık yaşar.
Boğa
Ağırkanlıdır. Harekete geçmesi için arkasından hep birilerinin itmesi gerekir. Bir söyleneni bir kerede asla anlayamaz, 10 kere tekrarlamak gerekir. Boğaların en sevimsiz özelliği HIRSLI olmalarıdır.
İkizler
Uzak durmakta fayda var. Çenesi öyle düşüktür ki, esir aldı mı, yanarsın. Coşkun akan nehirlere benzeyen İkizler KARARSIZ olmalarıyla bilinir.
Yengeç
Yengeçler sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışır. Bir iş yapacağım diye aklı çıkar. Kolay kandırılır. Duygusal fırtınaların sahibi Yengeçler DENGESİZ olurlar.
Aslan
Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok! Eleştiriye hiç gelemez. Ben yarattım bu dünyayı düşüncesi ağır basar. Hep ben diyen Aslanların en sıkıntılı tarafları EGOLARIDIR.
Başak
Ayrıntılar arasında kaybolur. Hayatı ayrıntı. Bir de titizdir ki, yarar insanı. Düzenli, tertipli olacak. Ama onun her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete cinnet geçirmektedir aynı zamanda. Dili de acayip sivridir. Soğuk, ruhsuz tipin tekidir. Düzen hastası Başakları OBSESİF olarak tanımlayabiliriz.
Terazi
Çok pis sanatçı ruhludur. Böyle aklı bir karış havada gezen bu insanın bir iş bulması da pek muhtemel değildir, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezer. Aklı bir karış havadadır. Adalet duygusu gelişmiş Teraziler FLÖRTÖZ olmalarıyla bilinir.
Akrep 
Adı üstünde, akrep gibi sokar adamı. Kıskançlık krizlerine girer. Aşkta, işte, ilişkilerde etkin taraftır. Ketum tavırlarıyla bilinen Akreplerin en ürkütücü tarafları SİNSİ olmalarıdır.
Yay
Her şeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tiptir. Yeteneksizliğini de başka türlü örtemez. İşsiz güçsüz insanlar bu burçtan çıkar. İşi gücü aylak aylak gezmektir. Yay gibi gergin Yay burcunun en zor özelliği ELEŞTİREL olmalarıdır.
Oğlak
En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir. Aşırı maddiyatçıdır. Tutucudur ve risk almaktan kaçar. Sabır denizi Oğlaklar ÇATLATICI tavırlara sahiplerdir.
Kova
Güya çok atak biridir, bir şeyi elde etmek için her türlü yolu dener. Kendinden başkasını sevemeyen Kovaların en sinir bozucu özelliği TOKSİK olmalarıdır.

Balık

Balık burçları duygularıyla hareket eder. Duygularındaki değişim; onun tüm hayatını etkileyecektir. Balık burcu, olaylarda tarafsız kalmayı beceremez, bu neden ile taraflı olması balık burcunun olumsuz yönleri arasında yer alacaktır. Bazı olaylara gereğinden fazla alınganlık gösterdiğinden dolayı en sinir bozucu özelliği ALINGAN olmasıdır.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.