Hava Durumu

#Burçyorumu

Medya Haber - Haberler, Son Dakika ve Gündem Gelişmeleri, Sağlık, Ekonomi, Siyaset, Yerel, Ulusal ve Global Anlık Haberler - Burçyorumu haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Burçyorumu haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Burcunuzun en sevilmeyen özelliğini hiç merak ettiniz mi? Haber

Burcunuzun en sevilmeyen özelliğini hiç merak ettiniz mi?

Koç Egosunun tatmin edilmesine en çok ihtiyaç duyan burç. Her zaman göz önünde olacağım diye yapmayacağı yoktur. Aşkta, işte, güçte kısacası her şey de çok  bencil bir burçtur. Karşısındakini kırdığını da en anlamayan burç. Kolay kolay da beğenmez. Asla af dilemez. Onlara kalsa bir kendisi akıllı! Herkese öğütler verir, ukalalık taslar. Önüne yemek koysan beğenmez. Allah düşmanların başına vermesin. Koç burçları ACELECİ tavırları nedeniyle zaman zaman pişmanlık yaşar. Boğa Ağırkanlıdır. Harekete geçmesi için arkasından hep birilerinin itmesi gerekir. Bir söyleneni bir kerede asla anlayamaz, 10 kere tekrarlamak gerekir. Boğaların en sevimsiz özelliği HIRSLI olmalarıdır. İkizler Uzak durmakta fayda var. Çenesi öyle düşüktür ki, esir aldı mı, yanarsın. Coşkun akan nehirlere benzeyen İkizler KARARSIZ olmalarıyla bilinir. Yengeç Yengeçler sempatik ve başkalarının problemleriyle ilgilenir görünmeye çalışır. Bir iş yapacağım diye aklı çıkar. Kolay kandırılır. Duygusal fırtınaların sahibi Yengeçler DENGESİZ olurlar. Aslan Sen kendini dünyanın zirvesindeki kusursuz insan sanmaya devam et, millet senle ne dalga geçiyor, haberin yok! Eleştiriye hiç gelemez. Ben yarattım bu dünyayı düşüncesi ağır basar. Hep ben diyen Aslanların en sıkıntılı tarafları EGOLARIDIR. Başak Ayrıntılar arasında kaybolur. Hayatı ayrıntı. Bir de titizdir ki, yarar insanı. Düzenli, tertipli olacak. Ama onun her tarafı didik didik kontrol etme huyundan millete cinnet geçirmektedir aynı zamanda. Dili de acayip sivridir. Soğuk, ruhsuz tipin tekidir. Düzen hastası Başakları OBSESİF olarak tanımlayabiliriz. Terazi Çok pis sanatçı ruhludur. Böyle aklı bir karış havada gezen bu insanın bir iş bulması da pek muhtemel değildir, ömrünün sonuna kadar aylak aylak gezer. Aklı bir karış havadadır. Adalet duygusu gelişmiş Teraziler FLÖRTÖZ olmalarıyla bilinir. Akrep  Adı üstünde, akrep gibi sokar adamı. Kıskançlık krizlerine girer. Aşkta, işte, ilişkilerde etkin taraftır. Ketum tavırlarıyla bilinen Akreplerin en ürkütücü tarafları SİNSİ olmalarıdır. Yay Her şeyin iyi tarafını gören şen şakrak bir tiptir. Yeteneksizliğini de başka türlü örtemez. İşsiz güçsüz insanlar bu burçtan çıkar. İşi gücü aylak aylak gezmektir. Yay gibi gergin Yay burcunun en zor özelliği ELEŞTİREL olmalarıdır. Oğlak En duygusuz burçtur. Duvar gibidir. Tepkisizdir. Aşırı maddiyatçıdır. Tutucudur ve risk almaktan kaçar. Sabır denizi Oğlaklar ÇATLATICI tavırlara sahiplerdir. Kova Güya çok atak biridir, bir şeyi elde etmek için her türlü yolu dener. Kendinden başkasını sevemeyen Kovaların en sinir bozucu özelliği TOKSİK olmalarıdır. Balık Balık burçları duygularıyla hareket eder. Duygularındaki değişim; onun tüm hayatını etkileyecektir. Balık burcu, olaylarda tarafsız kalmayı beceremez, bu neden ile taraflı olması balık burcunun olumsuz yönleri arasında yer alacaktır. Bazı olaylara gereğinden fazla alınganlık gösterdiğinden dolayı en sinir bozucu özelliği ALINGAN olmasıdır.

Burcunuza göre ne kadar zekisiniz? Haber

Burcunuza göre ne kadar zekisiniz?

Akrep: Akrep burcu birçok özelliği ile her girdiği ortamda baskın karakterdir. Duygusal zekası ile kendi motivasyonunu hat safhaya çıkaran akrepler daima duygu ve akıl gücünü ortak kullanarak en iyi yere gelmektedir.Stratejik Akrepler zeka küpüdür. Zeka yüzdeleri %200'dür. Kova: Akreplerden bir adım farklı olarak kovalar gerçek bir analitik zekaya sahiptirler. Olayları analiz etme yorumlama ve çözümleme hızları oldukça başarılıdır. Kovalar zekidir. Can alıcı Kovaların zeka seviyesi 0 dür. Yay: Özellikle görsel zeka konusunda dünya genelinde öne çıkan ilk burçtur. Ancak özgür ruhlu Yaylar çok zeki sayılmazlar. Burcuna göre %23 zekidir. Aslan: Aslan burcu en baskın burçlar arasındadır. Zekası ile en karmaşık olayların içerisinden sıyrılabilecek dahice becerileri vardır. Yönetim konusunda akreplerden sonra en başarılı ikinci en zeki burç olarak karşımıza çıkarlar. Aslan burçları mantıklıdır. Çabuk gaza gelme özellikleri zekalarını öteleyebilir. Burcuna göre %76 zekidir. Koç: Dediğim dedik tavrı, istediğine sahip olmak konusunda ve insanlardan bir adım önde olma arzusu zekasını bu yönde kullanmasına sebep olur. Analitik zekası ile ön plana çıkan K-koç burcunun zeka seviyesi %97'dir. Balık: Normalde en saf burç diyebileceğimiz balık burçları duygusal gerilimler ile bir anda şeytana dönüşebilir. Hassas Balıklar her şeyin farkındadırlar. Farkındalıkları yüksek ama belli etmeleri düşüktür. Burcuna göre %96 zekidir. Terazi: Terazi burcu dengeyi sever ancak bir o kadar da dengesizdir. Dengeyi kurmaya çalışırken genelde işler birbirine karışır. Bu yönü ile her ne kadar zeki desek de bu zekayı kullanması diğer fıtrat özellikleri ile bir araya gelince sekteye uğrar. Estetik zekaları olan Teraziler zekalarını belli etmezler. % 50 zekidirler. Yengeç: Yengeçler sakin fıtratları ve genel duruşları ile zeki kişiliklerini belli etmezler. Yengeç ayrıntı delisidir. Zekaları onları genelde üzer. Burcuna göre %87 zekidir. Boğa: Daha çok ticari zeka ile tanınan boğa insanları şöhrete, gösterişe, güzelliğe, zerafete ve kaliteli bir yaşama düşkündür. Bu nedenle zekalarını bu isteklerini geliştirme konusunda kullanırlar. Boğanın zekası hırsına kurban gidebilir. Burcuna göre %56 zekidir. Oğlak: Çalışkanlıkları ile bilinen oğlak burcu karakterleri aslında yüksek zekaya sahip olsalar da çoğu zaman duyguları bu zekaya engel olur. Oğlak burcunun zeka seviyesi %89'dur... Başak: Duygusal zekanın son temsilcisi başak burcu. Saflıkta Nirvana olan değerli burcumuz başak, kafasını sağa sola yormak istemez. Pratik Başaklar zekidir. İş bitiricidirler. Yüzde 60 zekidirler. İkizler: Ticari zekası en gelişmiş burç ikizlerdir.Konuşkan İkizler dağınık bir zekaya sahiptirler. Burcuna göre %34 zekisin.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.