Hava Durumu

Banu Alkan: Ben hala bebeğim

Afrodit lakaplı bir döneme damgasını vuran güzelliğiyle milyonların sevgisini kazanan Banu Alkan çok özel açıklamalarda bulundu.

Haber Giriş Tarihi: 27.01.2023 10:23
Haber Güncellenme Tarihi: 27.01.2023 10:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Banu Alkan: Ben hala bebeğim

"Ben hala bebeğim"

Hırvatistan doğumlu 64 yaşındaki Yeşilçam güzeli Banu Alkan, "Ben hala bir bebeğim, kendimi büyütmeye devam ediyorum. Kemal bey de bana gerçekten aşık" dedi. 

Ensonhaber Magazin Müdürü İlker Koç'a konuşan Banu Alkan kendisiyle ilgili merak edilenleri cevapladı. 

"Çocuk sahibi olmak istiyorum"

Yeni aşka yelken açtığını belirten Banu Alkan, evlenip çocuk sahibi olmak istediğini belirtti. Kemal bey ile evlenmek istiyorum, kayınvalidem ile de çok iyi anlaşıyorum, diyen afrodit mutlu bir aile kurmak istediğini söyledi. Afrodit Kemal bey için ilk görüşte aşkı onda yaşadığını söyledi. 

"Hülya Avşar'dan daha güzelim"

Bir dönem aralarında ciddi çekişmenin yaşandığı Hülya Avşar ile ilgili soruları cevaplayan Banu Alkan, "Hülya da çok güzel ama ben ondan daha güzelim" dedi. 

"Erdoğan çok zeki birisi, dünya liderleri ile dalga geçiyor"

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan hakkında da konuşan Banu Alkan; "Hitabeti çok güçlü, zekasıyla dünya liderleriyle dalga geçiyor." dedi. 

"Gögüslerimin dikliğini deniz suyuna bağlıyorum" 

Genç kızlara estetik yaptırdıkları için çok üzüldüğünü belirten Banu Alkan, "Seranay Sarıkaya üç kez gögüs ameliyatı olmuş, gerçekten çok üzülüyorum. Benim gögüslerim dikliği deniz suyundan kaynaklanıyor. Bütün mineraller var güzellik deniz suyuyla çok alakalı. Beslenmeme de çok dikkat ederim. Köy yumurtasını köylerden alırım. En iyi bahçeden alırım. Beslenmede doğallık çok önemli" dedi. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.