Hava Durumu

Burcunuza göre ne kadar zekisiniz?

En zeki burçlar deyince aklınıza ilk gelen burç hangisidir?  Peki siz hangi burçsunuz ve zeka seviyenizi hangi ölçüde görüyorsunuz.? Eğer hala ne kadar zeki olduğunuzun farkında değilseniz size de yardımcı olalım sizler için burçların ortalama zekalarını araştırdık.  İşte dünya genelinde zekası ile öne çıkan dahi burçlar!

Haber Giriş Tarihi: 21.03.2023 13:26
Haber Güncellenme Tarihi: 21.03.2023 14:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Burcunuza göre ne kadar zekisiniz?

Akrep: Akrep burcu birçok özelliği ile her girdiği ortamda baskın karakterdir. Duygusal zekası ile kendi motivasyonunu hat safhaya çıkaran akrepler daima duygu ve akıl gücünü ortak kullanarak en iyi yere gelmektedir.Stratejik Akrepler zeka küpüdür. Zeka yüzdeleri %200'dür.

Kova: Akreplerden bir adım farklı olarak kovalar gerçek bir analitik zekaya sahiptirler. Olayları analiz etme yorumlama ve çözümleme hızları oldukça başarılıdır. Kovalar zekidir. Can alıcı Kovaların zeka seviyesi 0 dür.

Yay: Özellikle görsel zeka konusunda dünya genelinde öne çıkan ilk burçtur. Ancak özgür ruhlu Yaylar çok zeki sayılmazlar. Burcuna göre %23 zekidir.

Aslan: Aslan burcu en baskın burçlar arasındadır. Zekası ile en karmaşık olayların içerisinden sıyrılabilecek dahice becerileri vardır. Yönetim konusunda akreplerden sonra en başarılı ikinci en zeki burç olarak karşımıza çıkarlar. Aslan burçları mantıklıdır. Çabuk gaza gelme özellikleri zekalarını öteleyebilir. Burcuna göre %76 zekidir.

Koç: Dediğim dedik tavrı, istediğine sahip olmak konusunda ve insanlardan bir adım önde olma arzusu zekasını bu yönde kullanmasına sebep olur. Analitik zekası ile ön plana çıkan K-koç burcunun zeka seviyesi %97'dir.

Balık: Normalde en saf burç diyebileceğimiz balık burçları duygusal gerilimler ile bir anda şeytana dönüşebilir. Hassas Balıklar her şeyin farkındadırlar. Farkındalıkları yüksek ama belli etmeleri düşüktür. Burcuna göre %96 zekidir.

Terazi: Terazi burcu dengeyi sever ancak bir o kadar da dengesizdir. Dengeyi kurmaya çalışırken genelde işler birbirine karışır. Bu yönü ile her ne kadar zeki desek de bu zekayı kullanması diğer fıtrat özellikleri ile bir araya gelince sekteye uğrar. Estetik zekaları olan Teraziler zekalarını belli etmezler. % 50 zekidirler.

Yengeç: Yengeçler sakin fıtratları ve genel duruşları ile zeki kişiliklerini belli etmezler. Yengeç ayrıntı delisidir. Zekaları onları genelde üzer. Burcuna göre %87 zekidir.

Boğa: Daha çok ticari zeka ile tanınan boğa insanları şöhrete, gösterişe, güzelliğe, zerafete ve kaliteli bir yaşama düşkündür. Bu nedenle zekalarını bu isteklerini geliştirme konusunda kullanırlar. Boğanın zekası hırsına kurban gidebilir. Burcuna göre %56 zekidir.

Oğlak: Çalışkanlıkları ile bilinen oğlak burcu karakterleri aslında yüksek zekaya sahip olsalar da çoğu zaman duyguları bu zekaya engel olur. Oğlak burcunun zeka seviyesi %89'dur...

Başak: Duygusal zekanın son temsilcisi başak burcu. Saflıkta Nirvana olan değerli burcumuz başak, kafasını sağa sola yormak istemez. Pratik Başaklar zekidir. İş bitiricidirler. Yüzde 60 zekidirler.

İkizler: Ticari zekası en gelişmiş burç ikizlerdir.Konuşkan İkizler dağınık bir zekaya sahiptirler. Burcuna göre %34 zekisin.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.