Hava Durumu

CHP seçim startını verdi !.

Cumhuriyet Halk Partisi 28. Dönem Milletvekili Genel Seçimleri aday tanıtım toplantısı CHP Niğde İl Başkanlığında yapıldı. 

Haber Giriş Tarihi: 10.04.2023 12:50
Haber Güncellenme Tarihi: 10.04.2023 12:50
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
CHP seçim startını verdi !.

CHP Niğde İl Başkanı Erhan Adem, Merkez İlçe Başkanı Kamil Davarcı, parti yönetimi ve üyelerinin katılımı ile gerçekleşen tanıtım toplantısında adaylar Ömer Fethi Gürer, Sevgi Özbek ve Ozan Sakarya yoğun tezahürat ile karşılandı. 
CHP İl Başkanlığı Toplantı Salonunda yapılan adayların tanıtımında konuşan mevcut milletvekili Ömer Fethi Gürer, "Niğde bizlere güvenip oy verirse CHP iktidarında vatandaşımızın tüm sorunlarına çözüm bulacağız" dedi. 
26. ve 27. dönem Niğde milletvekili Ömer Fethi Gürer yaptığı konuşmasında şunlara değindi; 
"Önümüzdeki süreç hakça bir paylaşım, adaletli yönetim, hak hukuk adalet kavramlarının olduğu sürece evrilmesini amaçlıyoruz. Yoğun kalabalıktan da göründüğü gibi örgütümüz adaylarımızı sahiplenmiştir, içeri giremeyen arkadaşlarımız da oldu. Bu sürecin Niğdemize ülkemize hayırlı uğurlu olmasını temenni ediyorum." 
Aday tanıtım toplantısı parti binası önünde toplanan parti yöneticileri, üyeler, adaylar ve destekçilerle çekilen hatıra fotoğrafı ile son buldu.. 

CHP Niğde Milletvekili Ömer Fethi Gürer, toplantıya katılanlara teşekkür konuşması yaparak seçim boyunca çalışmalarda destek istedi. 

Haber Murat Karakaya 
 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.