Hava Durumu

Yeniden "Refah" için çalışıyorlar !.

Yeniden Refah Partisi seçim çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 08.04.2023 14:27
Haber Güncellenme Tarihi: 08.04.2023 14:47
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Yeniden "Refah" için çalışıyorlar !.

Tüm yurtta olduğu gibi Niğde'de de seçim çalışmaları hız kazandı. 14 Mayıs 2023 tarihinden yapılacak olan Cumhurbaşkanı ve 28. Dönem Milletvekili Seçimleri için tüm adaylar sahaya indi. 

Pazar esnafı ve vatandaşları ziyaretler devam edecek 

Cumhur İttifakı üyesi Yeniden Refah Partisi Niğde'de çalışmalarını sürdürüyor. Yeniden Refah Partisi'nden Niğde milletvekili adayı Taner Gümüş ve parti mensupları bugün de pazar esnafı ve vatandaşlarla bir araya gelerek, sorunlarını dinledi. 

Geçtiğimiz hafta haber merkezimizde canlı yayın konuğumuz olan Yeniden Refah Partisi Niğde Milletvekili Aday Adayı Taner Gümüş, seçime yönelik iddialı açıklamalarda bulunmuş, ciddi oy oranlarını yakalacaklarını belirtmişti. Seçim atmosferine girdiğimiz bu günlerde çalışmalarını hızlandıran Gümüş, "Niğde'de sıkmadık el girilmedik gönül bırakmayacağız" dedi. 

Yeniden Refah tam kadro sahada 

Esnaf ziyaretlerinin yanısıra ilçe ve beldelerde de vatandaşlarla buluşmalarının devam edeceğini belirten parti yöneticileri; "15 Mayıs sabahı Milli Görüş Mecliste yer alacak" mottosuyla çalışmalarını aralıksız sürdüreceklerini belirtiyorlar. Parti çalışmalarında kadın kolları, gençlik kolları ve parti üyeleri de yer alıyor. 

Haber Murat Karakaya 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.