Hava Durumu

Ünsal: Güzel projeler yapmanın heyecanı içerisindeyiz..

Ankara Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı Ünsal; "Üye derneklerimizle birlik ve beraberlik içerisinde güzel projeler üretmenin heyecanı içerisindeyiz." dedi.

Haber Giriş Tarihi: 27.12.2022 10:07
Haber Güncellenme Tarihi: 27.12.2022 13:16
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Ünsal: Güzel projeler yapmanın heyecanı içerisindeyiz..

Geçtiğimiz günlerde Başkent Niğde Vakfı tarafından yapılan açıklamalara bir yenisi daha eklendi. Başkent Niğde Vakfı Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Buluş'un ardından, Ankara Niğde Dernekler Federasyonu da benzer açıklamalarda bulundu. 

Ankara Niğde Dernekler Federasyonu Başkanı Erdoğan Ünsal dernek adına yapılan açıklamalarında şunlara değindi: 

''Ankara Niğde dernekler federasyonu kurulduğu 2007 yılından beri, Niğdemiz için yararlı proje ve faaliyetlere katkı sağlamak, hemşehrilerimiz arasında sosyal dayanışma ve yardımlaşmayı artırıcı organizasyonlar yapmaktadır. Federasyonumuz herhangi bir Konfederasyona bağlı olmayan, derneklerimizle birlikte kendi faaliyet alanında çalışmalarına devam etmektedir. Bu misyonla Niğdemiz yararına olan tüm işlerde memleketimizin sivil toplum kuruluşları ile temas etmeye hemşehrilerimiz arasında birlik ve beraberlik oluşturmaya çalışmaktadır. Bu maksatla Federasyonumuz memleketimizle ilgili herhangi bir oluşumun altında yada üstünde değildir. Üye Derneklerimizle birlik beraberlik ve dayanışma içinde, Katkı ve desteklerinizle güzel projeleri birlikte yapmanın heyecanı içerisinde olmaya, Niğde ve Niğdeli için Başkent Niğde Vakfımızla birlikte istişare içerisinde çalışmalarımıza devam edeceğiz.'' dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.