Hava Durumu

Özbek: Bu günler de geçecek

Niğde Doğru Yol Partisi İç Anadolu Bölge sorumlusu ve Niğde İl Başkanı Zekeriya Özbek deprem bölgesine yardım için birlik ve beraberlik konuşması yaptı.

Haber Giriş Tarihi: 08.02.2023 13:08
Haber Güncellenme Tarihi: 08.02.2023 13:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Özbek: Bu günler de geçecek

"Yüce Türk milleti, sevgili halkım" diyerek konuşmasına başlayan Başkan Özbek:

"Yaklaşık on ilde depremle uğraşmaktayız. Halkımız perişan. Enkaz altında kalan kardeşlerimiz var. Telefon iletişimi kuramayan kardeşlerimiz var. Sığınaklarda kalamayan kardeşlerimiz var.  Önemli olan devletimizle birlik ve beraberlik içerisinde bir olarak bu zor günleri aşmaktır. Sosyal medyada bakıyorum, öyle bir yazılar yazıyorlar ki anlatmaya kelimeler, cümleler yetmiyor. Ne yazık ki şu an Türkiye olarak depremle mücadele ederken hududumuzda iğrenç yaratık, kanı bozuk, şerefsiz PKK hududumuzda askerlerimize saldırıyor. Biz tarihimizde neler yaşadık? Tarih bizim aynamızdır. Önemli olan tarihten ibret alıp geleceğe adım atmaktır."

DYP Niğde İl Başkanı Özbek; 

Bir kez daha din,dil,ırk ayrımı yapmadan halkla birlik ve beraberlik olmak gerektiğini vurguladı.

Özbek konuşmasını,"Rahat olun. Bugünler de geçecek. Birlik ve beraberlik içerisinde bugünleri de aşacağız. Beni izlediğiniz için hepinize teşekkür ediyorum. Saygılar ve şükranlarımı sunuyorum." diyerek sonlandırdı. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.