Hava Durumu

Mandıra Filozofu hem güldürüyor, hem düşündürüyor

Mandıra Filozofu filmleriyle tanınan, Müfit Can Saçıntı, İtiraz Ediyorum isimli canlı müzikli tek kişilik güldürüsünde, güldürürken de düşündürüyor.

Haber Giriş Tarihi: 28.01.2023 15:34
Haber Güncellenme Tarihi: 28.01.2023 15:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Mandıra Filozofu hem güldürüyor, hem düşündürüyor

Filmlerindeki eğlenceli kapitalist sistem eleştirisini gösterisinde de sürdüren Müfit Can Saçıntı, gösterinin isminden de anlaşılacağı gibi çeşitli konularda itirazlarını eğlenceli bir şekilde dile getiriyor. Evlilikten, eğitim sistemine, çalışma hayatından reklamlara kadar, pek çok konuda düşündürürken güldürmeyi başarıyor. Bremen'de White Plaza Düğün Salonu'nda sevenlerinin karşısına çıkan sevilen sanatçı bu kez de güldürmeyi başardı. İki bölümden oluşan gösterisi‚ İtiraz Ediyorum'u sunduktan sonra sevenleri ile bol bol hatıra fotoğrafı çektirdi. 

Müfit Can Saçıntı kimdir ? 

1968 yılında Çorum Sungurlu İlçesinde dünyaya gelen Müfit Can Saçıntı 54. yaşını kutluyor. Saçıntı yazarlık kariyerine 1990 yılında Olacak O Kadar isimli televizyon programıyla senaryo yazarlığıyla başladı. On sene boyunca Levent Kırca'nın Olacak O Kadar skeçlerinde yazar kadrosunda yer aldı. 2010-2012 arasında oynadığı Çocuklar Duymasın dizisinde "Mandıra Filozofu Mustafa Ali" karakteri ile tanındı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.