Hava Durumu

Güver; "Ben de varım" dedi !.

Şubat ayında yapılacak olan Süt Üreticileri Birliği seçimleri için Cuma Güver adaylığını açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 24.01.2023 10:12
Haber Güncellenme Tarihi: 24.01.2023 10:12
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Güver; "Ben de varım" dedi !.

Cuma Güver, Süt Üreticileri Birliğine aday
Niğde’de hayvan yetiştiriciliği, süt üretim ve pazarlaması aynı zamanda zirai üretim işiyle uğraşan Cuma Güver, 4 Şubat 2023 tarihinde Saray Düğün Salonunda yapılacak olan Süt Üreticileri Birliği Seçimli Olağan Genel Kurulunda adaylığını resmen açıkladı.
Birlik Başkanlığı için adaylığını açıklayan Cuma Güver yaptığı açıklamada; ‘Süt Üreticileri Birliği’nin birbirinden değerli yönetim kurulu üyeleri, biz aday  kararı alırken ekip arkadaşlarımla uzun süren çalışmalar yaptık, siz değerli üyelerin yoğun ilgisi ve desteğini gördük. Gördüğümüz tablo karşısında aday olma konusundaki düşüncemiz zorunlu hale getirmiştir Süreç öncesinde ekip arkadaşlarımla birlikte süt sektörünün tüm paydaşlarıyla görüşmeler yaptık Yaptığımız görüşmelerde her kesimden açık bir şekilde destek gördük dedi. Aldığımız geri dönüşler nedeniyle ben ve ekip arkadaşlarım çok mutlu olduk ve göreve olan inancımız da bir o kadar artmış oldu.  Bizim anlayışımızda süt üreticileri birliği gücünü öncelikli olarak değerli üreticilerden almaktadır dedi. Ekip olarak biz, sayenizde oluşan bu gücü siz değerli üreticilerimize kullandırma konusunda kararlıyız. Ekip olarak uzun bir süredir sektörün tüm paydaşlarıyla iç içeyiz.
İlimizin her kesimiyle barışık ve diyalog halindeyiz’ dedi. 
"ÜRETİCİLERİMİZİ, BİRLİĞİMİZİ VE NİĞDE’Yİ HER PLATFORMDA TEMSİL GÜCÜNE SAHİBİZ"
Süt Üreticileri Birliği Başkan Adayı Cuma Güver, açıklamasının devamında; ‘Birliğimizi, üreticimizi ve ilimizi her platformda temsil edebilme kabiliyetine sahibiz. Allah’ın izniyle seçimleri kazanacağız ve süt birliğine her alanda şeffaf bir yönetim getirip daha iyi hizmet edecek seviyelere çıkaracağız dedi. Hiçbir üreticimizin bu konuda şüphesi olmasın. Beraber yöneteceğiz, istişare içinde olacağız
Değerli üreticilerimiz sizlere sunacağımız hizmetler noktasında profesyonel çalışmalar yaptık. Çalışmalarımızı ve projelerimizi seçim sürecinde bilahare açıklayacağız. Bizler koltuk sevdası için değil hizmet için, adil bir yönetim için bu göreve talip olduk. Sadece işimizi yapacağız biz.  Bu niyetle başta Allah’ın izni ve sizlerin desteğiyle ekip olarak başarıya olan inancımız tamdır. Şimdiden tüm üyelerimize çok teşekkür ediyor, seçim sonucunun da hayırlara vesile olmasını diliyorum’ dedi.

Niğde Süt Üreticileri Birliği Başkanı olarak Ahmet Demirkoparan görev yapıyor. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.