Hava Durumu

Depremde can veren Niğdeliler !.

30 binin üzerinde vatandaşımızın hayatını kaybettiği depremlerde 13 Şubat 2023 Pazartesi gününe kadar can veren Niğdeliler.. (Bilinenler)

Haber Giriş Tarihi: 13.02.2023 15:19
Haber Güncellenme Tarihi: 13.02.2023 16:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Depremde can veren Niğdeliler !.

Hatay Emniyet Müdürlüğünde görevli Niğdeli Polis Memuru Sedat Esen depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Esen Ulukışla'da toprağa verildi. 


Hatay'da anne Emel Altın, çocukları İlyas Altın, Buket Altın ve Emir Altın hayatını kaybetti. Cenazeleri Fesleğen köyüne defnedildi. 

Kahramanmaraş'ta otelde çalışan 44 yaşındaki Kenan Ulupınar depremde hayatını kaybetti. 3 çocuk sahibi Ulupınar Niğde'de defnedildi. 

Hatay Emniyet Müdürlüğü kadrosunda görevli iken depremde hayatını kaybeden Polis Memuru Uğur Çalta (35), Eşi Şeyma Çalta(30), oğlu Mehmet Akif Çalta  (9) ve kızı Defne Sare Çalta (5) Niğde’de toprağa verildi.

Adana'da hayatlarını kaybeden Mehmet Demir, Hayriye Demir ve çocukları Ramazan Beraat, Rüzgar, Elif Demir Çamardı'da toprağa verildi. 

Adana'da hayatlarını kaybeden Tayfun Aydoğan eşi Ayşe Aydoğan ve çocukları Fatma, Feyza ve Sıla Aydoğan Çamardı'da toprağa verildi. 

Kahramanmaraş'ta hayatını kaybeden Hakan Silkin Uluağaç köyünde toprağa verildi. 

Adıyaman'da hayatını kaybeden Alpaslan Köker, eşi Ayşegül Köker ve çocukları Ecrin Mine ve Ediz Köker Ulukışla'da toprağa verildi. 

Hatay’da akrabalarının misafiri olan 19  yaşındaki Sema Nur Kurtoğlu, depremde enkaz altında kalarak hayatını kaybetti. Kurtoğlu Niğde merkezde toprağa verildi.

Hatay’da hayatlarını kaybeden Selma Karaca Çetin ve Zehra Nur Karaca Niğde Merkez Yeşilgölçük beldesinde toprağa verildi. 

Astsubay Fatih Ekin, Hilal Ekin, ve Salih Metehan Ekin Kahramanmaraş'ta hayatlarını kaybetti. Ekin ailesi Niğde Gösterli Köyünde toprağa verildi. 

Hatay'da görev yapan Uzman Çavuş İsa Yılmaz, eşi ve 3 çocuğu toprağa verildi..


Kahramanmaraş'ta hayatını kaybeden Edikli Kasabasından Uzman Çavuş Yakup Yaman, eşi Sema Yaman, çocukları Yiğit Emre Yaman ve Aysima İkra Yaman Niğde'de toprağa verildi. 

Hataylı, Niğde'nin eski emniyet müdürlerinden Atalay Sönmez eşi ve polis oğlu Murat Dönmez ile birlikte Hatay'daki depremde hayatını kaybetti. 

Vefat edenler 13 Şubat 2023 Pazartesi gününde derlenmiştir. Yeterli bilgi ve fotoğrafı olmayıp haberde yer vermediğimiz can kayıpları da bulunmaktadır. 

Medya Haber Sitesi Ailesi olarak hayatını kaybedenlere Allah'tan rahmet diliyoruz. Yakınlarının ve milletimizin başı sağolsun. 

Haber Murat Karakaya 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.