Hava Durumu

Adıyaman’da bulunan özel bireyler Erzurum’a gönderildi

Adıyaman’da Özel Bakım Merkezi’nde bulunan 141 özel birey Erzurum’a gönderildi.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2023 10:53
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2023 11:00
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Adıyaman’da bulunan özel bireyler Erzurum’a gönderildi

Kahramanmaraş merkezli  peş peşe meydana gelen  7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki  depremde hasar gören Adıyaman’da Özel Bakım Merkezi’nden hizmet alan 141 özel birey sağlık kontrolleri tamanlandıktan sonra Erzurum’da bulunan Özel Bakım Merkezlerine nakledildi.

Erzurum Aile ve Sosyal Hizmetler İl Müdürü Cemil İlbaş depremde hasar gören özel bireylerin sağlık kontrolünden geçirildiğini belirterek “ Ülkemizi derinden yaralayan deprem felaketinden sonra hasar alan Adıyaman’daki  Engeli Özel Bakım Merkezi’ndeki 141 özel bireyimiz Erzurum’a nakledildi. Kentteki Palandöken Bakım Merkezimiz ve Özel Güzide Bakım Merkezimize naklettiğimiz özel bireylerimizin sağlık kontrolleri Palandöken Sağlık İlçe Müdürlüğü ve Pasinler Sağlık İlçe Müdürlüğü tarafından yapıldı. Özel bireylerimimzin tüm ihtiyaçlarını karşılıyoruz” dedi.

İlbaş sözlerinde depremde zarar gören çevre illere ihtiyaç konusunda destek sağladıklarını belirterek 12 kişilik psikososyal destek ekibinin Şanlıurfa ve Adıyaman’da çalışma yürüttüklerini söyledi.

ERZURUM AİLE VE SOSYAL HİZMETLER İL MÜDÜRÜ CEMİL İLBAŞ

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.