Hava Durumu

#Beşiktaş

Medya Haber - Haberler, Son Dakika ve Gündem Gelişmeleri, Sağlık, Ekonomi, Siyaset, Yerel, Ulusal ve Global Anlık Haberler - Beşiktaş haberleri, son dakika gelişmeleri, detaylı bilgiler ve tüm gelişmeler, Beşiktaş haber sayfasında canlı gelişmelerle ulaşabilirsiniz.

Fenerbahçe'den taraftarları üzen mağlubiyet Haber

Fenerbahçe'den taraftarları üzen mağlubiyet

UEFA Avrupa Figi Son 16 Turu ilk maçında temsilcimiz Fenrbahçe  deplasmanda İspanyol ekibi olan Sevilla'ya konuk oldu.  Sanchez Pizjuan Stadyumu'da gerçekleştirilen mücadelede Fenerbahçe mağlup oldu. İlk yarıyı 0-0 berabere kapatan oyunun ikinci yarısında Sevilla 56. dakikada Joan Jordan ve 85. dakikada Erik Lamela'nın attığı göllerle deplasmanda Fenerbahçeyi mağlup etti. Son 16 turunun ikinci ayağı ise 16 Mart Perşembe akşamı saat 20.45’te, Fenerbahçe’nin ev sahipliğinde Şükrü Saraçoğlu’nda oynanacak.  2008 yılında Şampiyonlar Ligi Son 16 Turu'nda Fenerbahçe İspanyol rakibi Sevilla'yı eleyerek çeyrek finale çıkmıştı. Maç sonrası Fenerbahçe Teknik Direktörü Jorge Jesus Fenerbahçe Sevilla karşılaşmasını değerlendirdi. TAKIMIM HARİKA OYNADI Jesus Sevilla karşılaşması ile ilgili "Avrupa Ligi’nin Son 16 turunda Fenerbahçe’den çok daha tecrübeli bir takıma karşı oynadık. Bugünün özeti aslında ilk yarıda saklıydı. Takımım, ilk yarıda harika bir oyun oynadı. Sevilla’nın bir tane bile girmiş olduğu gol pozisyonu yoktu. Ama biz 2-3 tane net pozisyon kaçırdık, King’in karşı karşıya kaçırdığı pozisyon da dahil… Avrupa Ligi’nde bu pozisyonları atamazsanız kazanmanız mümkün olmuyor. İkinci yarıda takım birazcık konsantrasyonunu kaybetti. Yediğimiz golden bir tanesi taç atışı sonrası geldi ki burada takımın konsantrasyonu düşmüştü. Dolayısıyla biz bugün tecrübe eksikliğinin faturasını ödedik ama hala bir maç daha var.” dedi. Kendi sahamızda oynayacağımız turun rövanş maçı için de bir değerlendirmede bulunan Portekizli çalıştırıcı, “Hala şansımız var. Evet, 2-0 istediğimiz bir sonuç değildi, bu maçın hakkı da değildi ama kendi stadımızda oynayacağımız maçta hala bir şansımız var. Eğer o maçta bugün ilk yarıda oynadığımız gibi oynarsak bence bu sefer goller atacağımızı düşünüyorum. Evet, şu anda tur başladığımız noktaya kıyasla daha zor ama henüz bitmedi.” diye konuştu. Jorge Jesus, Samet Akaydın’ın performansına dair soruyu şöyle cevapladı :“Tıpkı takımdaki diğer oyuncular gibi kendisi iyi bir performans sergiledi. 90 dakika boyunca iyi mücadele etti. Samet, daha önce de belirtmiş olduğunuz gibi Avrupa maçı oynamamıştı. Takımda Avrupa maçları oynayan oyuncu sayısı çok fazla değil veya az oynamış oyuncular var. Dolayısıyla tecrübe eksikliği etkileyebiliyor ama Samet bugün iyi bir maç çıkarttı. Umarız bundan sonraki maçlarda da bugün göstermiş olduğu seviyesini gösterir.”

Trabzonspor'da şok ayrılık! Haber

Trabzonspor'da şok ayrılık!

Süper Lig'de gerileme yaşayan Trabzonspor'un kadrosunda ayrılık bitmiyor.  Bir kaç gün önce Trabzonspor kadrosundan ayrılığını duyuran Başkan Ahmet Ağaoğlu'nun ardından bugün bir istifa da  teknik direktör Abdullah Avcı'dan geldi. Avcı'nın istifası başkanlık görevini geçici olarak sürdüren Ertuğrul Doğan ve diğer yönetim kurulu tarafından değerlendirilecek ve  karar gün içerisinde resmi olarak açıklanacak.  ABDULLAH MUCİB AVCI KİMDİR? 31 Temmuz 1963 İstanbul doğumludur. Teknik direktör ve eski futbolcudur. Futbola Vefa'da başlayan Avcı sırasıyla Fatih Karagümrük, Rizespor, Kahramanmaraşspor, Bakırköyspor ve Kaımpaşa'da oynadıktan sonra takım kaptanlığı yaptığı İstanbulspor'a transfer oldu.  Teknik direktörlük kariyerine uzun süre oynadığı İstanbulspor'da 1999-2000 sezonunda antrenör olarak başladı.   Sezonun sonlarına doğru futbolcu-menajer Aykut Kocaman ile beraber takımın başına getirildi ve 7 maç takımı çalıştırdı. 2002'ye kadar Aykut Kocaman'ın yardımcılığını yaptı. 2002-2003 sezonunda İstanbulspor A2 takımının başına getirildi. TFF PAF Ligi'nde üçüncü oldular. 2003 yılında "Gençlik Gelişim Teknik Sorumlusu" olarak görev aldı.  2004 yılının başında Galatasaray PAF takımında teknik direktör olarak görev almaya başladı. Bu dönemde Arda Turan, Aydın Yılmaz, Uğur Uçar, Ferhat Öztorun, Mülayim Erdem, Mehmet Güven, Cafercan Aksu gibi isimleri yetiştirdi. 2004-2005 sezonunda PAF Ligi şampiyonu oldular. İstanbul Başakşehir, Beşiktaş gibi takımlarda da görev aldıktan sonra 10 Kasım 2020'de Trabzonspor ile 2.5 yıllık sözleşme imzaladı. 27 Ocak 2021'de Trabzonspor ile 2020 Türkiye Süper Kupası'nı kazandı. 30 Nisan 2022 tarihinde Antalyaspor ile 2-2 berabere kalarak 2021-2022 sezonunun bitimine 3 hafta kala Türkiye Süper Ligi şampiyonluğunu kazandı.

Mahkemelik olan ünlü fenomen beraat etti. Haber

Mahkemelik olan ünlü fenomen beraat etti.

Bir takım yabancı sitelerde müstehcen görüntüler paylaştığı iddiası ile yargılanan sosyal medya fenomeni Merve Taşkın’a 3 yıl hapis cezası istenmişti.  Bugün mahkemede yaptığı savunmada fotoğrafları kendi sosyal medya hesabından paylaştığını belirterek ‘suç işlemedim’ diyen fenomene  6 ay verilen hapis cezası iyi hal ile 5 aya düşürüldü. 5 yıl boyunca denetime tabi tutulacak olan fenomen 5 yıl içerisinde herhangi bir ceza işlerse 5 ay hapis cezası verilecek.  Dava çıkışı muhabirlerin ‘Dava nasıldı?’ sorusunu yanıtlayan Avukat Feyza Altun “Beraat aldık. Vekilim beraat etti. Çok önemli bir karardı çünkü Türkiye’de  özellikle kadınların giyim kuşamına ve yaşam biçimine bir saldırı niteliğindeki bu dava lehimize sonuçlandı. Ben çok mutluyum kendi adıma.” İfadelerine yer verdi. “MERVE ÇOK STRESLİYDİ” Açıklamalarına devam eden Avukat Feyza Altun vekili Merve Taşkın’ın stresli olduğunu belirterek “Merve çok stresliydi ama iyi oldu. Umarım bundan sonra savcılarımız salt bikini dekolte gördü diye bu tarz davalar açmaktan vazgeçerler .” diyerek bu tarz davaların yaşanmaması temennisinde bulundu. MERVE TAŞKIN KİMDİR? 1998 yılında İstanbul’da doğdu. İlk kez 2017 yılının Eylül ayında, Türkiye’yi Şampiyonlar Ligi’nde temsil eden Beşiktaş’ın Porto’yu yendiği maç sonrasında yaptığı paylaşımlarla adını duyurdu. ‘Artık bakire değilim’ paylaşımı ile uzun süre dilerden düşmeyen fenomen müstehcen fotoğrafları ile gündemden düşmüyor.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.