Hava Durumu

Yürüyen merdiven skandalı!

İstanbul'da bir alışveriş merkezinde yabancı uyruklu 7 yaşındaki bir çocuğun ayağı yürüyen merdivene sıkıştı.

Haber Giriş Tarihi: 04.02.2023 12:40
Haber Güncellenme Tarihi: 04.02.2023 12:40
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Yürüyen merdiven skandalı!

Yaşanan bu korkuç olayda 7 yaşındaki çocuğun sağ ayağındaki 3 parmağı koptu. Sağlık Personelleri tarafından hastaneye kaldırılan çocuğun ameliyata alındığı öğrenildi.
Olay, İstanbul Şişli'de bir AVM'nin yürüyen merdiveninde  meydana geldi. Filipinli 7 yaşındaki bir çocuğun ayağı AVM'nin yürüyen merdivenlerine sıkıştı. Yaşanan olayda parmakları kopan çocuk, hemen hastaneye kaldırılıp ameliyata alındı. Savcılık olayla ilgili soruşturma başlatırken AVM'de yaşananların görüntüleri ortaya çıktı.
Ayak parmaklarının 3 tanesi koptu
Yaşanan bu talihsiz olay sonucunda sağ ayağının 3 parmağı kopan A.M.L.'nin ayağı sıkışan yerden çıkarıldı. Olay anı ve sonrasında yaşananlar ise hem güvenlik hem de cep telefonu kamerasına yansıdı.
Olayın ardından ihbar üzerine AVM’ye sağlık ve polis ekibi sevk edildi. Kısa sürede olay yerine gelen sağlık ekipleri, parmakları kopan çocuğu yaptıkları ilk müdahalenin ardından ambulansla Sarıyer’deki Metin Sabancı Baltalimanı Kemik Hastalıkları Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırarak tedavi altına aldı. Kopan parmaklar ise merdiven sökülerek ulaşıldıktan sonra hastaneye götürüldü ancak yerine dikilemeyince aile, özel bir hastaneye sevk edildi. Burada çocuğun ameliyata alındığı bilgisine ulaşıldı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.