Hava Durumu

TOKİ arsa kuraları bugün çekiliyor !..

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığınca (TOKİ) hayata geçirilen "İlk Evim, İlk İş Yerim" projesinde arsa kuraları çekiliyor.

Haber Giriş Tarihi: 03.02.2023 14:26
Haber Güncellenme Tarihi: 03.02.2023 14:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
TOKİ arsa kuraları bugün çekiliyor !..

13 ili kapsayacak olan “İlk Evim Arsa” projesinde 18 bin 999 adet hisse ve parselde hak sahibi olacak kişiler, noter huzurunda çekilecek kuraların ardından belli olacak.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği Bakanlığı ve Toplu Konut İdaresi Başkanlığı (TOKİ) tarafından hayata geçirilen “İlk Evim Arsa” projesinde kura çekimleri geçtiğimiz Çarşamba günü başlarken, ilimiz Niğde’den de arsa sahibi olacak kişiler bugün belirlenecek.

Çevre, Şehircilik ve İklim Değişikliği BakanI Murat Kurum, paylaşımında, “İlk Evim projemizle 85 günde 71 ilimizde 182 bin 599 yuvamızın sahibini belirledik. Şimdi sırada arsalarımız var. Alt yapısı hazır 1 milyon arsamızın kuralarını çekmeye başlıyoruz. Hayırlı olsun.” dedi.

1-6 Şubat 2023 kura tarihi 

 “İlk Evim Arsa” projesi birinci etap kuraları 1-6 Şubat 2023 tarihleri arasında 13 ili kapsayacak.

Geçtiğimiz Salı günü Bitlis Merkez Müstakil, Bilecik Merkez Müstakil, Kırıkkale Merkez Müstakil, Bayburt Merkez Müstakil, Yozgat Merkez Müstakil arsa ve parsellerin hak sahipleri belli olurken, Çarşamba günü ise Burdur Merkez Müstakil, Siirt Merkez Müstakil, Kastamonu Merkez Müstakil, Muş Merkez Müstakil, Osmaniye Merkez Müstakil arsa ve parsellerin kuraları çekildi. 

Bugün ise Niğde Merkez Müstakil arsa ve parsellerin hak sahipleri belli olacak.

Kura çekimi TOKİ’nin YouTube hesabından canlı olarak izlenebilecek.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.