Hava Durumu

Okullarda ara tatil, Ramazan Bayramı ile birleşiyor

 Öğrenciler ve velilere güzel haber duyuruldu. Nisan ara tatiline sayılı günler kala, 17-20 Nisan'da olacak ara tatil Ramazan Bayramı tatili ile birleşti. Böylece öğrencilerin tatil günü arttı. İşte detaylar...

Haber Giriş Tarihi: 25.03.2023 14:31
Haber Güncellenme Tarihi: 27.03.2023 10:46
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Okullarda ara tatil, Ramazan Bayramı ile birleşiyor

Öğrenciler ve velilere müjdeli haber duyuruldu. Nisan ara tatili Ramazan Bayramı tatili ile birleşecek. 

Milli Eğitim Bakanlığı Kahramanmaraş'ta yaşanan depremin ardından okullarda 2. dönemi 20 Şubat tarihinde başlattı. Depremin etkilendiği bölgelerde ise üç kademede okulların açılması kararı alınmıştı.

ARA TATİL RAMAZAN BAYRAMI TATİLİ İLE BİRLEŞİYOR 

Ramazan ayı bu yıl 23 Mart-21 Nisan tarihleri arasında uygulanacak. Hemen sonrasında  ise üç günlük bayram tatili başlayacak. MEB tarafından açıklanan takvime göre ara tatil 20 Nisan tarihinde sona eriyor. Ancak Ramazan bayramı 1. günü 21 Nisan tarihinde başlayacak. Ramazan bayramı tatili, resmi tatil olduğundan okullar, üniversiteler ve kamu kurumları kapalı olacak.

DEPREM BÖLGESİNDE OKULLAR NE ZAMAN AÇILACAK? 

Son olarak Gaziantep, Osmaniye ve Adana'da okullar 13 Mart’a açıldı. Kahramanmaraş, Adıyaman, Hatay ve Malatya'da ise okullar 27 Mart tarihinde eğitim öğretim faaliyetlerine başlayacak.

Nisan ara tatili sebebiyle 14 Nisan Cuma günü kapanacak okullarda eğitim öğretim faaliyetleri tekrar 24 Nisan Pazartesi günü başlayacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.