Hava Durumu

NÖHÜ de yardım kampanyası başlattı !.

Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi (NÖHÜ), deprem bölgesindeki üniversite öğrencileri ve üniversitelere sığınan vatandaşların temel ihtiyaçları için yardım kampanyası başlattı.

Haber Giriş Tarihi: 10.02.2023 12:49
Haber Güncellenme Tarihi: 10.02.2023 12:49
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
NÖHÜ de yardım kampanyası başlattı !.

"Üniversitemizden Deprem Bölgesine Yardım

Üniversitemiz gönüllü personellerimizin katkılarıyla hazırlanan yardım tırlarını deprem bölgesine ulaştırarak depremzelere destek olmaya gayret ediyor. Bu bağlamda gerçekleştirilen yardım kampanyası ile gıda, giyecek ve diğer temel ihtiyaç malzemelerinin yer aldığı yardım tırları oluşturuldu ve deprem bölgesinde yer alan Hatay Mustafa Kemal Üniversitesi’ne intikali sağlandı.


Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Rektörümüz Prof. Dr. Hasan Uslu, Üniversitemiz Merkez Yerleşkesinde oluşturulan yardım toplama alanına gelerek yardım tırlarına destek veren tüm hayırsever personel ve vatandaşlarımıza içten teşekkürlerini sunarak bu yardım çalışmalarının aralıksız olarak süreceğini ve ellerinden gelen desteği vermeye devam edeceklerini belirtti.


Rektörümüz açıklamalarının devamında “Yardım toplama alanımıza tüm personelimiz ve vatandaşlarımızdan destek bekliyoruz. Birlikte çok güçlü bir ülkeyiz. Umarım ki bu birliktelik sayesinde bu zorluklar da aşılacak ve yaralar hızla sarılacaktır. Tekrar tüm ülkemize geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum” dedi.


Üniversitemizde, deprem meydana geldiği andan itibaren Merkez Yerleşkemiz ve diğer kampüslerimizdeki tüm güvenli alanlar “Toplanma Alanı” olarak kullanıma açıldı ve bu güvenli toplanma alanlarında araç parkları da sorunsuz bi şekilde yapılabiliyor.


Ayrıca, Ayhan Şahenk Öğrenci Yurdunda ağırladığımız misafirlerimize Sabah Kahvaltısı ve Akşam yemeği ikramında bulunulurken diğer tüm toplanma alanlarımıza her akşam sıcak çorba servisi yapılıyor."

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.