Hava Durumu

Müge Anlı hastalığını açıkladı!..

ATV ekranlarının sevilen sabah programı Tatlı Sert’in güzel sunucusu Müge Anlı, canlı yayında yaşadığı sağlık problemini ilk kez açıkladı. 

Haber Giriş Tarihi: 01.05.2023 15:43
Haber Güncellenme Tarihi: 01.05.2023 15:43
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Müge Anlı hastalığını açıkladı!..

'Tatlı Sert' programıyla ekranlara gelen Müge Anlı, bu kez sağlık sorunuyla gündeme geldi. Ekranların en çok izlenen programlarından birine imza atarak Müge Anlı, ciğerlerinde leke olduğunu açıkladı. Sık sık tedavi görmek zorunda kaldığını dile getiren Anlı, herkesten gizlediği hastalığını programında itiraf etti.
Her hafta kayıp olaylarını çözmeye çalışan Müge Anlı, bu süreçte kendisinden haber alınamamış ve hayatına dair endişeleri olan 16 yaşında ki Gülcan'ı aramaya başladı.
Gülcan ise geçtiğimiz günlerde stüdyoya gelerek ailesiyle yüzleşti. Bu süreçte ise Müge Anlı canlı yayında hastalığına dair bilgiler verdi.
"CİĞERLERİMDE LEKE VAR"
Müge Anlı ile Tatlı Sert canlı yayınında genç kız Gülcan ailesiyle yüzleşmesi esnasında başarılı gazeteci Müge Anlı ise; Gülcan'ın eniştesinin okuma yazma bilmediğini öğrenince çileden çıktı. Anlı yapmış olduğu açıklama da, "Artık ben bugün bu ülkede 'Okuma-yazma bilmiyorum' diyenlere çok kızıyorum. Bak ciğerimde leke oldu. Söylemiyordum, söyleyeyim. Okuma-yazma seferberliği için gittiğim halk eğitimlerde dolaşırken ne hastalık kaptıysam artık… Bak sesime, sesimi normal duyan var mı kaç yıldır? Hiç kolay olmuyor o işler.' Aa Müge okuma-yazma seferberliği çıkarttı' diye seferberlik olduğunu mu sanıyorsunuz? Kendimi paraladım." diyerek herkesi şaşırttı.
CİĞERDE LEKE OLUŞUMUNUN NEDENLERİ?
Müge Anlı' nın hastalığını canlı yayında paylaşmasından sonra birçok insan ciğerde leke oluşumunun nedenlerini araştırmaya başladı.
Buna göre ise Akciğer lekesi, üst solunum yolu enfeksiyonu nedeniyle meydana gelmektedir. Akciğerler, göğüs kafesinin sağ ve solunda bulunan hayati organlardır. Akciğer lekesinin en bilinen nedeni üst solunum yolu Enfeksiyonlardır. Solunumla birlikte vücuda giren virüs ve bakteriler akciğer zarında tahribata neden olabilmektedir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.