Hava Durumu

'Biriz, beraberiz, birlikte Türkiye'yiz'

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir hafta sonunu depremzede çocuklarla birlikte geçirdi.

Haber Giriş Tarihi: 27.02.2023 10:03
Haber Güncellenme Tarihi: 27.02.2023 10:09
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
'Biriz, beraberiz, birlikte Türkiye'yiz'

Niğde Belediye Başkanı Emrah Özdemir; ilimize gelen depremzedelerle yakından ilgileniyor. Hafta sonu Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi kampüsünde bulunan yurtlarda kalan depremzedeleri ziyaret eden Başkan Özdemir, bir kez daha geçmiş olsun dileklerini iletti. Depremden etkilenen çocuklarla yakından ilgilendi, burada depremzede çocuklarla çeşitli aktivitelerde bulundu.

DEPREMZEDE ÇOCUKLAR İÇİN OYUN GRUBU KURULDU

Niğde Belediyesi afet sonrası çocukların yaşayabileceği travmaları en aza indirmek ve sosyalleşmelerini sağlamak amacıyla depremzedelerin kaldığı yurdun bahçesine çocuklara yönelik oyun grubu kurdu. Bu kapsamda, çocuklara patlamış mısır ve pamuklu şeker ikram edildi. Başkan Özdemir’in çocuklarla birebir ilgilendiği bu anlamlı çalışmayla, çocukların hem eğlenceli vakit geçirmesi hem de depremin yol açabileceği travmaların en aza indirilmesi hedefleniyor.

“DEPREMZEDEMİZİN HER ZAMAN YANIDAYIZ”

“Şehrimizde misafir ettiğimiz depremzedelerimizin her zaman yanındayız “diyen Başkan Özdemir; “Biz Niğdeliler olarak depremzedelerimiz için üzerimize ne düşüyorsa yapmaya çalışıyoruz. Misafirlerimiz başımızın tacıdır. Belediyemiz depremzedelerimizin emrindedir. Bugün de eşim Duygu Hanım ile birlikte ilimizde misafir ettiğimiz, yurtlarda kalan vatandaşlarımızla birlikteydik. Belediyemiz tarafından kurulan oyun alanlarında güzel vakit geçiren çocuklarımızın yüzünü güldürmeye çalıştık. Bir nebze olsun yaraları sarmak için yavrularımızın güler yüzlerinin, pamuk şekerlerin, oyun alanlarının ve muhabbetin bol olduğu bir gün geçirdik. Biriz, beraberiz, birlikte Türkiye’yiz inşallah. “ifadelerini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.