Hava Durumu

Bayraktar’dan Niğde’ye 1 tır jeneratör yardımı

Selçuk Bayraktar deprem için tedarik ettikleri ihtiyaç malzemelerini AFAD ile dağıtacağını, Niğde’ye de 1 tır jeneratör göndereceğini açıkladı.

Haber Giriş Tarihi: 17.02.2023 12:14
Haber Güncellenme Tarihi: 17.02.2023 12:14
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Bayraktar’dan Niğde’ye 1 tır jeneratör yardımı

Baykar Yönetim Kurulu Başkanı  ve Teknoloji  Lideri Selçuk Bayraktar deprem bölgelerine yapacağı yardımda Niğde’ye de 1 tır jeneratör göndereceğini belirtti.

Baykar’ın sosyal medya da yaptığı paylaşımda  'İhtiyaç malzemesi yüklü tırlarımız AFAD ile koordineli bir şekilde depremden etkilenen illerimize dağıtılıyor. El birliğiyle afetzede kardeşlerimize ulaşmaya çalışıyoruz.'  ifadeleri kullanıldı.

Yapılan paylaşıma göre Niğde ve Kayseri'ye birer tır jeneratör;  Adana'ya 1 tır termos ve kıyafet, 1 tır konserve, 1 tır kıyafet ve powerbank, 2 tır jeneratör; Kahramanmaraş'a 2 tır jeneratör, 3 tır kıyafet, 5 tır konserve, 2 tır uyku tulumu, 1 tır çadır ve powerbank, 1 tır battaniye; Hatay'a 1 tır uyku tulumu, 1 tır konserve, 4 tır kıyafet;  Gaziantep'e 2 tır jeneratör, 5 tır gıda, 3 tır konserve, 1 tır uyku tulumu; Malatya'ya 1 tır battaniye, 1 tır jeneratör, 1 tır konserve; Adıyaman'a 2 tır jeneratör, 1 tır konserve; Şanlıurfa'ya da 1 tır jeneratör ve 1 tır uyku tulumu sevk edildi.

Selçuk Bayraktar sosyal medyasında “Yaralarımızı hep birlikte saracağız” mesajını vermeyi de unutmadı.

 SELÇUK BAYRAKTAR KİMDİR?

Selçuk Bayraktar 7 Ekim 1979'da İstanbul Sarıyer'de doğdu. Türk mühendistir. Türkiye'nin ilk milli S/İHA sistemi Baykar Bayraktar TB2 ve ilk milli insansız savaş uçağı Bayraktar Kızılelma'nın mimarı, Baykar Yönetim Kurulu Başkanı / Teknoloji Lideri (CTO) ve T3 Vakfı Mütevelli Heyeti başkanıdır

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.