Hava Durumu

8 Mart'ta 3 kadın cinayeti!

8 Mart Dünya Kadınlar gününde her biri farklı şehirde üç kadının hayatına son verildi.

Haber Giriş Tarihi: 09.03.2023 11:15
Haber Güncellenme Tarihi: 09.03.2023 13:05
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
8 Mart'ta 3 kadın cinayeti!

İstanbul, Batman ve Malatya’da ayrılmak istedikleri erkekler tarafından acımasızca öldürüldü.

İstanbul Pendik’te 6 katlı binanın 5. katında oturan 35 yaşındaki Murat Yaşar tartıştığı eşi Tülay Erşahin Yaşar'ı (30) bıçakla öldürdükten sonra 5. kattan aşağı attığı öne sürüldü. Murat Yaşar'ında olay yerinde hayatını kaybettiği öğrenildi.

8 Mart Dünya Kadınlar gününde bir diğer cinayet ise Batman'da yaşandı. 33 yaşındaki Tuba Atılgan boşanma aşamasındaki eşi tarafından vahşice katledildi. Sabah saatlerinde durakta otobüs bekleyen Tuba Atılgan, ayrı yaşadığı, boşanma aşamasındaki eşi 38 yaşındaki Murat Atılgan tarafından tabancayla vurularak öldürüldü. O esnada durakta bulunan bir lise öğrencisi kız da seken kurşunla yaralandı.

Yaşanan olaydan sonra Murat Atılgan isimli şahıs evini ateşe verdi. Olay yerinde etkisiz hale getirilen Murat Atılgan polis ekiplerince yakalanarak gözaltına alındı.

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde de ise bir kişi, birlikte yaşadığı kadını bıçaklayarak öldürdü. Kentte taksicilik yapan Ö.Y, Yamaç Mahallesi Namlı Sokak'ta B.Ç. ile tartıştı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi üzerine Ö.Y. bıçakla B.Ç.' yi yaraladı. İhbar üzerine bölgeye gelen sağlık ekiplerinin hastaneye kaldırdığı kadın, hayatını kaybetti. Olay yerinden kaçan zanlı, jandarma ekiplerine teslim oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.