Hava Durumu

Görüntüler dünyayı ayağa kaldırdı... İsrail'den hain saldırı!

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya her Ramazan ayında olduğu gibi bu Ramazanda da baskın düzenledi.

Haber Giriş Tarihi: 06.04.2023 12:29
Haber Güncellenme Tarihi: 06.04.2023 12:29
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Görüntüler dünyayı ayağa kaldırdı... İsrail'den hain saldırı!

Hain saldırılarına ramazan ayında da dur durak getirmeyen İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te Mescid-i Aksa’ya gece yeniden baskın düzenledi. Dün sabah saatlerinde düzenledikleri ilk baskınla camiye giren İsrail askerleri içeridekilere ses bombası ve plastik mermilerle müdahale etmiş, 350'den fazla kişi gözaltına alınmıştı.

Dünya İsrail’in Kudüs’e saldırıları ile çalkalanıyor!

İsrail polisi, işgal altındaki Doğu Kudüs'te bulunan Mescid-i Aksa'ya sığınan aralarında kadın ve çocukların da yer aldığı grup, Kıble Mescidi'nin kapılarını kapattı. İsrail polisi, Mescid-i Aksa'nın avlusuna girerek temizlik görevlileri ve Müslümanları güç kullanarak çıkardı, Mescid-i Aksa'nın kapılarını kapattı. Kıble Mescidi'nin etrafını sararak mescidin çatısına çıkan İsrail polisi, Mescidi'n camlarından bazılarını kırarak önce içeridekilere ses bombasıyla müdahale etti. Ardından Mescid-i Aksa'ya girerek insanlara cop ve kauçuk kaplı mermiyle darbettiği görüntüler sosyal medyada paylaşıldı.

Dünya’nın her yerinden bu hain saldırıya tepkiler büyük oldu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.