Hava Durumu

Pazar tezgahlarında meyve sebze fiyatları artıyor!..

Havaların ısınmasıyla Pazar tezgahlarında düşüş yaşanması beklenirken, son zamanlarda durmak bilmeyen zamlar pazar tezgahlarına da yansıdı.

Haber Giriş Tarihi: 20.07.2023 13:23
Haber Güncellenme Tarihi: 20.07.2023 13:23
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Pazar tezgahlarında meyve sebze fiyatları artıyor!..

Niğde’nin Perşembe pazarında son durum ne? Fiyatlar ne durumda? sizler için derledik…

Geçen haftaya göre fiyatların arttığını dile getiren, esnaf ve vatandaşlar bu durumun mazota gelen zamlardan kaynaklandığını dile getiriyor.

Konuyla ilgili konuşan pazar esnaf iyatların fazlasıyla arttığını belirtirken ilerleyen zamanlarda daha fazla artış göstereceğini dile getirdi. Konuşmalarına devam eden pazar esnafı; “Vatandaşları memnun etmek çok zor. Pahalı olsa da beğenmiyor olmasa da beğenmiyor. Pazar tezgahlarında her şey pahalı…10 kişi fiyatını soruyorsa bir kişi alışveriş yapabiliyor. Durum pek iç açıcı değil. Pazar bomboş kimse yok. Gelenlerde pek fazla bir şey alamıyor. İnsanlarda alım gücü yok…” dedi.

PEKİ FİYATLAR NE DURUMDA?

Pazarın en ucuzu olan kabak 5 liradan satılırken, en pahalı ürünü ise 65 liradan vatandaşla buluşan bamya oldu. Domatesin kilosu 25 lira, patlıcan ve biberin kilosu 20 liradan, çilek 40 liradan, kiraz 15 liradan, karpuzun kilosu 17 liradan vatandaşla buluşuyor. 

Haber / Arif Türkeş

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.