Hava Durumu

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları,Atatürk sözleri,resimleri!..

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına saatler kaldı Cumhuriyet Bayramı sözleri bu yıl her zamankinden daha büyük coşku ile paylaşılıyor. Gazi Mustafa Kemal Atatürk önderliğinde kazanılan Kuruluş Savaşının ardından bundan tam 100 yıl önce Türkiye’nin yönetim şekli Cumhuriyet olarak ilan edildi. Halka seçme ve seçilme özgürlüğünün yanı sıra kendi kendini yönetme imkanını sağlayan cumhuriyet ile Türk milleti çağdaş bir yaşam yolunda en önemli adımı atmış oldu. Büyük bir milletin kaderini değiştiren Cumhuriyetin 100. yılında sizler için sosyal medya hesaplarınızda paylaşmak için birden fazla Atatürk resimleri,Atatürk sözleri ve Cumhuriyet bayramı sözlerini bir araya getirdik!..

Haber Giriş Tarihi: 28.10.2023 19:12
Haber Güncellenme Tarihi: 10.11.2023 12:52
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
29 Ekim Cumhuriyet Bayramı mesajları,Atatürk sözleri,resimleri!..

29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI İLE İLGİLİ ATATÜRK SÖZLERİ!..

Ey yükselen nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz.

Türk milletinin karakterine ve adetlerine en uygun olan idare, Cumhuriyet idaresidir.

Efendiler! Yarın Cumhuriyet’i ilan edeceğiz.

Benim nâçiz vücudum bir gün elbet toprak olacaktır. Fakat Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

100. YILA ÖZEL 29 EKİM CUMHURİYET BAYRAMI MESAJLARI!..

Cumhuriyetimizin 100. yılında, Türkiye olarak geçmişimize minnettarız, bugünümüze güveniyoruz ve yarınımıza umutla bakıyoruz. Bu büyük mirası gelecek kuşaklara daha da güçlü bir şekilde aktaracağız."

100 yıl önce Atatürk'ün önderliğinde başlayan bu büyük yolculuk, Türkiye'yi bugünlere getirdi. Cumhuriyetimizin 100. yılında, bu mirası daha da güçlü bir şekilde sürdürmeye kararlıyız."

"Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlamak, bize büyük bir gurur ve sorumluluk veriyor. Bugün, Atatürk'ün mirasına daha fazla sahip çıkma ve ülkemizi daha da ileriye taşıma kararlılığımızı gösterme günüdür."

"Cumhuriyetimizin 100. yıl dönümünde, milletimizin gösterdiği azim ve kararlılıkla daha aydınlık bir gelecek inşa edeceğimize olan inancımızı kutluyoruz."

"Türkiye Cumhuriyeti'nin 100. yılını kutlarken, milletimizin gösterdiği birlik ve beraberlik, başarılarımızın temel taşı olmuştur. Cumhuriyetimizin aydınlık yarınlara ilerlemesi dileğiyle!"

Ulu önder Gazi Mustafa Kemal Atatürk, açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğime ant içerim. Bizlere bu cennet vatanı hediye etmek için verdiğiniz mücadele için sonsuz teşekkür ederim. Sizin değerlerinize sahip çıkmak için yaşayacağım, evladımı sizin ilke ve inkılaplarınız doğrultusunda büyütüyorum. Seni çok seviyorum Atam, her daim izindeyiz. ❤️

Umutlarımızın, adaletin, eşitliğin, huzurun olduğu nice yüz yıllara! Yaşa Cumhuriyet…”

Ey Büyük Atatürk, açtığın yolda gösterdiğin hedefe durmadan yürüyeceğimize ant içtik ama özür dilerim tutucu kafalar ile başaramadık. Sürekli bana dokunmayan yılan bin yaşasın mantığı ile ülkenin geleceğini çaldılar. Çok üzgün ve de kırgınım. Umarım ardında yürüyen yeni nesiller yetiştirebiliriz.

Öyle bir an gelir ki akıtılacak kanın değeri, yıllar ile sönümlenmeyecek, herhangi bir güç ile silinemeyecek ve asla satın alınamayacak hale gelir. Bu anları yaşayıp bizlere devretmek için kendi hayatından vazgeçenlerin oluşturduğu bu Cumhuriyet ilelebet payidar kalacaktır.

Rabbim bu ülkeye bir daha devlet kurdurtmasın, Cumhuriyetimiz ilelebet payidar olsun...”

Merhaba Ata'm öncelikle şunu belirteyim; size, bize bırakmış olduğunuz bu ülke, bu topraklar için çok minnettarız. biz gençler olarak bize bıraktığın bu ülkeyi ilelebet müdafaa edeceğiz, bunun için sana ant içerim ve senin "muhtaç olduğun kudret damarlarındaki asil kanda mevcuttur" sözünün hakkını vereceğiz. Bize nutuk ettiğin özdeyişlerini her zaman kalbimiz ile tasdik edeceğiz ve ilelebet haktan, doğrudan, adaletten yana olacağız .Yurtta sulh cihanda sulh politikasıyla yaşantımızı devam ettireceğiz. Atam sen endişelenme, biz gençler bu ülkenin bütünlüğünü ve bu milletin özgürlüğünü, ülkemizin bağımsızlığını gerekirse canımızla ödeyerek sağlayacağız. Varlığım Türk varlığına armağan olsun.

ATATÜRK FOTOĞRAFLARI!..

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.