Hava Durumu

WhatsApp yeni özelliklere doymuyor!..

Son zamanlarda getirdiği yeni güncellemeler ile dikkat çeken WhatsApp bir yeni özelliği daha kullanıcılarına sunmak için hazırlanıyor.  WhatsApp’a gelecek olan bu özellik ile kullanıcılar ekran paylaşımı sağlayabilecek. 

Haber Giriş Tarihi: 31.05.2023 14:54
Haber Güncellenme Tarihi: 31.05.2023 14:54
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
WhatsApp yeni özelliklere doymuyor!..

WhatsApp’a gelecek olan bir sonraki güncelleme ile birlikte Microsoft Teams ve Zoom gibi platformlarda yaygın olarak kullanılan ekran paylaşımı özelliğini kullanıma açacak. Gelen bu yeni özellik ile görüşmenin diğer ucundaki kişiyle ekran içeriğini kaydederken görüntüleyecek bir ekran paylaşımı deneyimi içerecek.


Şu anda yalnızca sayılı Android Beta Test kullanıcıları tarafından kullanılabilen bu yeni özelliğin, önümüzdeki haftalarda daha çok kullanıcının erişimine açılması bekleniyor. Güncellemenin, eski Android modellerinde desteklenmemesi öngörülüyor.
Meta firmasının çağın gerekliliklerine göre güncellemeye çalıştığı WhatsApp için son olarak üç yeni özellik daha geleceğini duyurulmuştu. İlk olarak kullanıcılarını, mesajları 15 dakika içinde düzenlemeye izin verecek güncelleme, ardından sesli mesajları yazıya dönüştürecek özellik ve telefon numaralarının tarih olacağı 'kullanıcı adı' özelliklerini duyurmuştu.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.