Hava Durumu

WhatsApp’a yapay zeka ile sohbet geliyor

ChatGPT (OpenAI tarafından geliştirilen ve diyalog konusunda uzmanlaşmış bir prototip yapay zekâ sohbet robotudur.), henüz test aşamasında olmasına rağmen yetenekleri ile bütün dikkatleri üzerine çekmeyi başardı.

Haber Giriş Tarihi: 04.03.2023 12:51
Haber Güncellenme Tarihi: 04.03.2023 12:51
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
WhatsApp’a yapay zeka ile sohbet geliyor

Mark Zuckerberg’in yaptığı açıklamaya göre yapay zeka söz konusu olduğunda Meta'nın geride kalmayacağını açıkladı.

OpenAI tarafından geliştirilen ChatGPT, neredeyse her şeyi bilen kişisel bir öğretmen gibi sorulacak her soruya doğal yanıtlar verebiliyor.Son zamanlarda birçok teknoloji şirketinin, ChatGPT nedeniyle yapay zeka destekli sohbet robotlarına ilgi duymaya başladı. Meta, ChatGPT'ye benzer bir yapay zeka sohbet aracının WhatsApp ve Messenger'a ekleneceğini duyurdu.

CEO Mark Zuckerberg, şirket genelinde yapay zeka üzerinde çalışan ekipleri bir araya getirecek ve çalışmaları daha da hızlandıracak.

Yapay zeka sizin yerinize cevapta verebilecek

Meta muhtemelen ChatGPT tarzı sohbet robotlarını WhatsApp ve Messenger'da metin tabanlı yapay zeka araçları için kullanacak. Bunlar, kullanıcılar için eğlenceli bir kullanım durumu olsa da Meta, sonunda bu özellikleri satış ve müşteri desteği gibi alanlarda işletmelere sunabilir. Kullanıcı tarafından baktığımızda ise WhatsApp'e eklenecek olan yapay zeka sizin yerinize mesajlara yanıt verebilir.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.