Hava Durumu

VERGİLER DAHİL SADECE 135 BİN TL'YE SIFIR OTOMOBİL

Mart ayından sonra otomobillere gelen zamların ardından Clio almak bile neredeyse hayal oldu. Ancak Clio satın almak yerine çok daha ucuza alabileceğiniz sıfır bir otomobil mevcut. Detaylar haberimizde.

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2022 12:21
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2022 13:13
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
VERGİLER DAHİL SADECE 135 BİN TL'YE SIFIR OTOMOBİL

Ülkemizdeki yüksek enflasyon nedeniyle ucuz olarak nitelendirdiğimiz otomobillerin fiyatları bile oldukça yükselmiş durumda. Buna ek olarak sürekli yükselen yakıt fiyatlarını da göz önünde bulundurursak, sıfır bir otomobil almak neredeyse hayal oldu.

Yaşanan ekonomik sıkıntılar nedeniyle insanlar elektrikli otomobillere daha çok yönelmiş durumda. 2.el otomobillerin bile fiyatları sıfır otomobil fiyatlarından fazla olunca elektrikli araç almak mantıklı görünüyor. Peki Türkiye'de en ucuz elektrikli otomobil fiyatı ne kadar? İşte 135 bin TL fiyatıyla satışa çıkan ucuz elektrikli otomobil RKS M5.

RKS M5 ELEKTRİKLİ OTOMOBİL

Son zamanlarda popüler olan elektrikli otomobillerin arasında yer alan RKS M5, 'Citroen 'Ami klasmanında bir elektrikli otomobil. Ami'nin fiyatlarını da ele alacak olursak 210 bin TL'den başlıyor.

RKS M5 TEKNİK ÖZELLİKLERİ

RKS M5 modeli oldukça iddialı bir tasarıma benziyor ve bu otomobile dışarıdan bakıldığında fazlasıyla şık durduğunu söyleyebiliriz. Ancak bizim için çok daha önemli olan bizlere nasıl bir performans sunduğu.

RKS M5 modeli 2500W’lık bir motora sahip. Bu motorun 6 adet 72V / 78Ah akü tarafından destekleniyor.

Araca menzil açısından baktığımız zaman hava ve yol koşullarına da bağlı olarak 90 km’lik bir menzili sürücülere sunuyor. Fakat söylediğimiz gibi koşullara göre elektrikli otomobillerde menzil unsurunun oldukça değişken olduğunu unutmayın.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.