Hava Durumu

TOGG'a Las Vegas'ta Büyük İlgi

Türkiye'nin yerli otomobili TOGG, ABD'nin Las Vegas şehrinde düzenlenen Consumer Electronic Show (CES) fuarında ilk kez dünyanın beğenisine sunuldu.

Haber Giriş Tarihi: 06.01.2022 10:10
Haber Güncellenme Tarihi: 06.01.2022 10:42
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
TOGG'a Las Vegas'ta Büyük İlgi

Amerika Birleşik Devletleri (ABD)'nin Las Vegas şehrinde 5-7 Ocak tarihleri arasında düzenlenen CES'e vizyon otomobiliyle katılan Türkiye'nin Otomobili Girişim Grubu (Togg), C segment sedan modelini yeniliklerini ve ilklerini bir basın toplantısıyla dünya kamuoyuna duyurdu.

"KENDİMİZİ TEKNOLOJİ ŞİRKETİ OLARAK TANIMLIYORUZ"

Basın toplantısında konuşan TOGG'un CEO'su Gürcan Karakaş, sıradan bir otomobil şirketi olmadıklarını belirterek, "Kendimizi bir teknoloji şirketi olarak tanımlıyoruz. O nedenle teknolojideki en son yeniliklerin ve ilklerin buluşma noktası olan CES'teyiz" dedi. 

Otomotiv endüstrisinin büyük bir hızla mobil ekosistemine dönüştüğünü belirten Karakaş, "Değişen kullanıcı beklentileri doğrultusunda telefonda yaşanan dönüşüm, bugün otomotivde yaşanıyor. Yakın gelecekte büyük olan değil daha çevik, yaratıcı, iş birliğine açık, kullanıcı odaklı organizasyonlar başarılı olacak. Bu alandaki yarış da henüz yeni başlıyor ve bu yarışın içinde biz de varız. Üstelik avantajlıyız çünkü biz bu dünyanın içine doğduk" diye konuştu.

ALMAN BASININDA TOGG

Öte yandan Alman basını yerli otomobil TOGG'u takibe aldı. Alman haber kanalı ZDF, ''TOGG, rakiplerine karşı çok iyi planlanmış bir atak. Bunun için Türkiye çok uygun bir ülke. Yüzde 80 ihracat odaklı Türkiye, hem konum hem de Avrupa'ya kıyasla ucuz maliyeti sektörün en tepesinden başlayarak kullanmak istiyor'' ifadesini kullandı.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.