Hava Durumu

Oyunculara iyi haber, Counter Strike 2 yayınlandı

Oyun geliştirme şirketi Valve, Counter-Strike 2'yi resmen yayınladı.

Haber Giriş Tarihi: 28.09.2023 11:26
Haber Güncellenme Tarihi: 28.09.2023 11:26
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Oyunculara iyi haber, Counter Strike 2 yayınlandı

Tüm dünyada en popüler FPS oyunu olan Counter-Strike'ın en son versiyonu Counter Strike 2 geliştirici Valve tarafından yayınlandı. Counter Strike Global Offensive’in (CS:GO) çıkışının üzerinden 10 yılı aşkın bir zaman geçti ve oyuncular tarafından yeni bir versiyon bekleniyordu. Mart ayında beta sürümü yayınlanan Counter Strike 2 'nin bugün resmen çıktığı Valve tarafından duyuruldu.

Counter Strike 2'de neler var

Yeni oyununda, görsel kalite artırıldı ve artık yeni oyun motoru Source 2'ye geçildi. Aynı zamanda yeni CS, daha gelişmiş bir sunucu bağlantısı desteğiyle geldi ve böylelikle gecikme düşürüldü.

Source 2 motorunun kullanıldığı oyunda iyileştirilmiş haritalar karşımıza çıkacak. Ayrıca, Source 2'nin yardımıyla gerçekçi ışıklandırmalar ve yansımalar da oyunda yer alacak.

Oyuncular, CS:GO'daki tüm envanterini CS2'ye aktarabilecek. Bu ögeler, Source 2'nin ışıklandırma ve materyal geliştirmeleriyle çok daha güzel görünecek.

Counter Strike 2 nasıl indirilir

Oyuncular, Counter-Stike 2'ye ücretsiz olarak indirebilecek. İndirmek için buradaki bağlantıya tıklayabilir ve oyunun Steam sayfasına ulaşabilirsiniz.

Counter Strike 2 sistem gereksinimleri

İşlemci: 4 fiziksel işlemci iş parçacığı - Intel® Core™ i5 750 veya üstü

RAM: 8 GB RAM

Ekran Kartı: Ekran kartı en az 1 GB veya daha fazla belleğe sahip olmalıdır ve Shader Model 5.0 desteklemenin yanı sıra DirectX 11 uyumlu olmalıdır

DirectX: Sürüm 11

Depolama: 85 GB kullanılabilir alan gerekiyor

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.