Hava Durumu

İnternete de Zam Geldi...

BTK'nın onayladığı Türk Telekom IP VAE Hizmeti Port ve THK Tarife Güncellemesi kararı ile internete büyük zam geliyor! İşte detaylar;

Haber Giriş Tarihi: 31.03.2022 15:38
Haber Güncellenme Tarihi: 31.03.2022 15:38
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
İnternete de Zam Geldi...

Rusya-Ukrayna krizinin getirdiği ithalat ve ihracat sorunlarının ülkemizde birçok sektörde ürün fiyatına yansıyan olumsuz etkileri sürerken bir fiyat artışıda internete geldi. Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu, (BTK) 9 Mart tarihinde yayınladığı Türk Telekom IP VAE Hizmeti Port ve THK Tarife Güncellemesi kararı ile Türk Telekom’un port ve toptan hat kiralama ücretlerinin revizesini onayladı. Bu kapsamda 1 Nisan’dan itibaren geçerli olmak üzere internete büyük zam geliyor.Toptan hat kiralama / port ücretlerine yapılan ve yüzde 67’ye ulaşan zam nedeniyle bu fiyatların kullanıcılara yansımaması mümkün değil. Ancak sözleşmesi devam eden kullanıcıların aynı fiyattan hizmet almaya devam etmesi, yeni abonelerin ise doğrudan zam ile karşılaşması bekleniyor. 

Bilgi Teknolojileri ve İletişim Kurumu (BTK) tarafından alınan karar doğrultusunda uygulacanak zammın ardından ülkemizde en ucuz internet fiyatı 50 lira seviyelerine çıkmış olacak.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.