Hava Durumu

Atıl parçalardan arazöz yaptılar

Malatya'nın Doğanşehir Belediyesi Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdürlüğüne bağlı ekipler atıl durumda olan hurda araçların parçalarını kullanarak, yine hurda durumda olan BMC kamyonu birleştirerek tam donanımlı yeni bir sulama arazöz tankerini hazır hale getirdiler.

Haber Giriş Tarihi: 22.08.2021 09:17
Haber Güncellenme Tarihi: 22.08.2021 09:17
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Atıl parçalardan arazöz yaptılar

MALATYA (İGFA) - Malatya'nın Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt beraberinde Makine İkmal Bakım ve Onarım Müdür Vekili Vahap Çelik, Kademe Sorumlusu Fatih Karaoğlan ile atıl durumda olan hurda araçların parçalarını kullanarak, yine hurda durumda olan BMC kamyonu birleştirerek yeni bir sulama arazöz tankerini kademede incelediler.

Doğanşehir Belediyesi Kademe Sorumlusu Fatih Karaoğlan, Başkan Durali Zelyurt’a teşekkür ederken, " Aracı orman yangınlarından dolayı biraz teknik özelliğini değiştirmek istedik. Araç tepesinden su atma, yandan ilçemizde kaldırım yıkamasından dolayı yandan hortum eklemesi yaparak kaldırımlarımızı yıkama yapıyoruz”dedi. 

Doğanşehir Belediye Başkanı Durali Zelyurt ise atıl durumda olan araçlar için değerlendirme yönünde toplantı yaptıklarını hatırlatırken, "Daha önce birincisini yapmış olduğumuz arazözümüzü ilçemize kazandırmak adına bu çalışmalar yapılmıştır. Akabinde ikinci bir arazöz çalışmamızı yapmış bulunmaktayız. Yeni yapılan aracımızın bir önceki arazözümüzden farklı bir özelliği var, Mevcut araç üzerine monte etmiş olduğumuz arazözün aracın maliyeti bizim kadememizde 30 bin lira civarında mal olmuştur. Daha önce alınan tekliflerde dışarıdan yaptırdığımız takdirde yaklaşık 100 bin lira maliyet çıkmaktaydı. Bu aradaki 70 bin fark arkadaşlarımızın katkıları ile belediyemizin kasasında kaldı” dedi.

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.