Hava Durumu

Temsilcimiz Niğde Belediyespor son maçına çıkıyor

Niğde Belediyespor Futbol Kulübü yönetim ve futbolcuları iftar programında biraraya geldi.  

Haber Giriş Tarihi: 15.04.2022 13:25
Haber Güncellenme Tarihi: 15.04.2022 13:25
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Temsilcimiz Niğde Belediyespor son maçına çıkıyor

Düzenlenen iftar programına Kulüp Başkanı Yahya Dökmetaş, Futbol Şube Sorumlusu İdris Gündoğan, Teknik Direktör Hacı Mehmet Erkan, Yardımcı Antrenör Ali Sevimli ve futbolcular katıldı.


Son Karşılaşma Cumartesi Günü 


Bölgesel Amatör Ligi’nde başarılı bir sezon geçiren temsilcimiz Niğde Belediyespor Futbol Kulübü, Cumartesi günü saat 14.00'da Azatlıspor ile oynacağı karşılaşmanın hazırlıklarını da sürdürüyor. 


İftar programında açıklamalarda bulunan Başkan Yahya Dökmetaş; "Genç bir takımla yola çıkmıştık. Sezon başında bir takım şanssızlıklar yaşadık. Ama sezonu da başarıyla tamamladığımıza inanıyorum. Sezonu beşinci sırada tamamladık. Bütün futbolcularımızın ayağına, bileğine, yüreğine sağlık diyorum. Futbol hem ülkemizde hem dünyada çok sevilen bir branş, oyuncularımız da bu oyunun emekçisi olarak çok mücadele ettiler takımımız adına. Oyuncularımızı tebrik ediyorum." dedi. 


Niğde Beledispor Futbol Kulübü Teknik Direktörü Hacı Mehmet Erkan ise oyuncu ve yönetime teşekkür ederken yaptığı konuşmasında şunları söyledi: "Geçen hafta oynanan karşılaşmalarla BAL'da sezonu kapattık. Genç bir ekip olmamıza rağmen ligi iyi bir noktada bitirdiğimizi düşünüyorum. Cumartesi günü Bölgesel Amatör Ligde Niğdemizi temsil edecek takımın belirlenmesi için Niğde amatör kümede birinci olan Azatlıspor ile NÖHÜ Kampüs sahasında bir maçımız var. Ona da en iyi şekilde hazırlandık. Arkadaşlarımıza ve takımımıza güveniyoruz. İlimizi temsil edecek takım olmak adına çabalarımız devam ediyor. İnşallah en iyi şekilde sonuç alacağız" diye konuştu.


Takım kaptanı Cihat Can Yiğit: "Bir takım kaptanı olarak değil, bir Niğdeli olarak ben burada bütün takım arkadaşlarıma, yönetimimize, hocalarımıza, başkanımıza, bize destek olan herkese ayrı ayrı teşekkür ediyorum." dedi.

Niğde Belediyespor Azatlıspor karşılaşması 16 Nisan Cumartesi günü saat 14.00'da Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi Kampüs sahasında oynanacak. 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.