Hava Durumu

SONDAKİKA Fenerbahçe'nin Yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar Oldu

Henüz resmi olmayan sonuçlara göre Fenerbahçe'nin yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı gazeteci Uğur Dündar oldu.

Haber Giriş Tarihi: 09.04.2022 16:38
Haber Güncellenme Tarihi: 09.04.2022 17:10
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
SONDAKİKA Fenerbahçe'nin Yeni Yüksek Divan Kurulu Başkanı Uğur Dündar  Oldu

Fenerbahçe Faruk Ilgaz Tesisleri'nde yapılan Yüksek Divan Kurulu Başkanlık seçiminde kazanan Uğur Dündar oldu.Uğur Dündar Başkan Vefa Küçük, Nail Kır, Sait Yılmaz ile yarışa girdi. Seçimi Uğur Dündar kazandı. Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu Başkanlık seçiminde toplam 14 sandık kurulurken, seçimde 3094 kişi oy kullandı. 13. sandığın açılıp oyların sayılmasıyla birlikte Uğur Dündar'ın kazandığı netleşti.

"KÜSKÜNLÜKLERİ SONA ERDİRECEĞİZ"

Uğur Dündar kazandığı seçimin ardından, "Kazanan Fenerbahçe oldu. Kulübümüzdeki küskünlükleri sonlandırmaya çalışacağız. Güçlü uyarılarla Fenerbahçemize destek olacağız" dedi.

"ÇOCUKLUK HAYALİM"

Uğur Dündar seçimi kazandıktan sonra kürsüye çıkıp, "Fenerbahçe'de derinleşen fay hattını bitirmeye geldik. Çocukluk hayalim gerçekleşti. Gizli ajandası olmayan bir Uğur Dündar olarak her zaman açık tutacağım kapımdan bütün üyelerimiz rahatlıkla girebilir. Ben kimsenin adamı olmayacağım ve Fenerbahçe'nin adamı olacağım şeklinde başkan Ali Koç ile düşüncelerimi paylaştım. Yaşasın Türkiye, yaşasın Fenerbahçe" açıklamasında bulundu.

Seçim sonuçları:

Uğur Dündar: 824

Vefa Küçük: 799 

Nail Kır: 122 

Sait Yılmaz: 117 

En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.