Hava Durumu

Şampiyonlar Ligi gibi !.

Niğde Merkez Spor Salonunda 15 ilden 251 sporcunun katıldığı; Güreş Grekoromen Genç A - B Yıldızlar Grup Müsabakaları başladı.

Haber Giriş Tarihi: 14.04.2023 12:34
Haber Güncellenme Tarihi: 14.04.2023 12:34
Kaynak: Haber Merkezi
https://www.medyahabersitesi.com
Şampiyonlar Ligi gibi !.

15 ilden 251 sporcu ter dökecek 

Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü tarafından düzenlenen Okul Sporları Gençler ve Yıldızlar Grekoromen Güreş Müsabakalarına; Ankara, Kırıkkale, Çankırı, Çorum, Yozgat, Kırşehir, Nevşehir, Aksaray, Kayseri, Adana, Kahramanmaraş, Gaziantep, Kilis, Osmaniye ve Hatay'dan genç sporcular katıldı. 
Bugün sabah saatleri itibariyle açılış seremonisi gerçekleştirilen müsabalarda 15  ilden 251 sporcu yer alıyor. 
Kent Ormanı arkasında bulunan Merkez Spor Salonunda başlayan müsabakalarda başarılı olan sporcular madalya ile ödüllendirilecek. 
Niğde Gençlik ve Spor İl Müdürü İlker Ötgünlü yaptığı açılış konuşmasında; 
"Kıymetli Gençler; Sizler bizim yüz akımız, ülkemizi dışarıda temsil edecek, istiklal marşımızı okutacak, şanlı bayrağımızı dalgalandıracak gurur kaynaklarımız. Ben inanıyorum ki bu çatı altından ülkemizi gururlandıracak nice olimpiyat, dünya şampiyonları çıkacaktır.
Bu müsabakalarımızda ve ileride katılacağınız tüm müsabakalarda burada bulunan 251 sporcumuza da ayrı ayrı başarılar temenni ediyor, sizleri Niğde de ağırlamaktan şeref duyduğumuzu ifade ederek her birinize başarılar diliyorum." ifadelerini kullandı. 


En son gelişmelerden anında haberdar olmak için 'İZİN VER' butonuna tıklayınız.